REKLAMI GEÇ

Muhtarlar iftarda buluştu

Muhtarlar iftarda buluştu

Yeni kurulan Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği’nin ilk etkinliği iftar yemeği oldu.Polisevi’nde verilen iftar yemeğine 30’un üzerinde muhtar katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2015 Salı, 15:09

Büyükşehir Muhtarlar Derneği’nin kurucu üyeleri iftarda biraraya geldi. Polisevi’de verilen iftar yemeğine derneğin kurucu başkanı Fesleğen Mahalle Muhtarı Semiha Aras, başkan yardımcısı Atalar Mahalle Muhtarı Fatma Yıldan ile kurucu üyeler ve bazı mahalle muhtarları katıldı.

Katılımın sevindirici olduğunu belirten Başkan Semiha Aras, “Derneğin kuruluş çalışmalarını tamamladık ve resmen faaliyete geçtik. Üye çalışmalarımız devam ediyor. Şu ana kadar 50’ye yakın muhtar üyelik için müracaatta bulundu. İlk faaliyetimiz ise iftar yemeği oldu. Yemekte hem kurucu üyelerimizle biraraya geldik hem de derneğin kuruluş amacıyla ilgili bilgileri paylaştık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 35Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 20 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 23 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 43Sıcak