REKLAMI GEÇ

MUHTARLAR TEKNOLOJİYLE BULUŞTU

MUHTARLAR TEKNOLOJİYLE BULUŞTU

Buldan’da muhtarlar elektronik hizmet için bilgisayar öğrendi.

/ DENİZLİHABER / 23 Aralık 2010 Perşembe, 18:05

Buldan Kaymakamlığı tarafından muhtarların elektronik ortamda adrese ilişkin bilgi ve belgelere ulaşılabilmesi ve döküm alınabilmesi amacıyla kurs düzenlendi. Temel amacının yanı sıra kursiyerlere bilgisayar, internet kullanımı, mail okuma, cevaplama, dilekçe yazma gibi günlük hayatta gerekli olan bilgilerde aktarıldı.

32 saat bilgisayar kullanımı, 32 saat de doküman almak üzere 64 saat olmak üzere iki grup halinde açılan kurslarda ilk grup Buldan merkezde görev yapan muhtarlar ikinci grup ise köy muhtarlarına yönelik oldu. Muhtarlar eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Buldan Kaymakamı Ahmet Erdoğdu’nun da katıldığı sertifika töreninde konuşan Erdoğdu “Muhtarlarımızın almış oldukları bu eğitimle birlikte gelişen teknolojik çağa ayak uydurma konusunda faydalı bir adım atmış oldular.Vatandaşlarımızın da bu eğitimler ve muhtarlarımızın özverileri sayesinde daha yetkin hizmet verecekleri kanaatindeyim” dedi. Kurs bitiminde kurs birincilerine bilgisayar, ikinci ve üçüncülere ise birer yazıcı hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
14 Mayıs 2025 Çarşamba 13 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
15 Mayıs 2025 Perşembe 12 27Az Bulutlu
16 Mayıs 2025 Cuma 14 32Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2025 Cumartesi 16 30Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2025 Pazar 17 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı