REKLAMI GEÇ

Mutlu yıllar

Mutlu yıllar

Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve protokol üyeleri, yayınladıkları mesajlarla, halkın yeni yılını kutladı.

/ DENİZLİHABER / 31 Aralık 2009 Perşembe, 19:46

İşte bazı yeni yıl mesajlarından bazı bölümler;

Denizli Valisi Yavuz Erkmen:
“Acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyor, huzur içinde yeni bir yıla girmenin coşkusunu yaşıyoruz. Her yeni yıl, sorunların aşılması, aydınlık yarınlara ulaşılması yolunda inançları güçlendirir, beklentileri artırır.
Bu doğrultuda tüm Türkiye tarafından her adımı dikkatle takip edilen ilimizin, 2009 yılında olduğu gibi 2010 yılında da devlet-vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerini vermeye devam edeceğine inanıyorum. Her konuda ilimizin gelişmesine katkı sağlayan özverili ve çalışkan Denizli halkına teşekkür ediyor, yeni yılın herkesin sevdikleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçirdikleri bir yıl olması dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur:
“Acıları, üzüntüleri, mutlulukları yaşadığımız bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2009 yılını yoksullukların arttığı, iflasların yaşandığı çalışanların işini kaybettiği, işadamlarının iflas edip intihar ettiği, hak arayanların coplanıp biber gazı yediği talihsiz bir yıl olarak da hafızalarda daima yerini koruyacaktır. Her yeni yıl, sorunların çözüme kavuşturulduğu, tüm insanların daha mutlu ve yaşanılabilir huzurlu bir Türkiye’nin olması yönündeki beklentilerini artırır. Geçmişin değerlendirmesi yapılarak, yeni atılımlar, değişimler için fırsat yaratır, insanların yarınlara umutla bakmasını sağlar. 2010 yılına girerken yeni umutların yeşerdiği daha demokratik ve insan haklarına saygılı tüm insanların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşama tutunduğu bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Yeni yılın barış-mutluluk ve huzur dolu bir yıl olması dileğiyle tüm Denizlili hemşerilerimin ve büyük Türk Milleti’nin yeni yıllarını kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.”

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci:
“İyi günleri kötü günleriyle bir yılı daha geride bıraktık. 2009 yılı bizim için artık geçmiş bir yıldır. 2010 yılının sizlere, ülkemize, sevdiklerinizle, çocuklarınızla bütün değerli varlıklarınızla, barış huzur, kardeşlik ve sağlık içinde geçmesini diliyorum. 2010 yılının bütün dileklerinizin gerçekleştiği bir yıl olmasını diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu