REKLAMI GEÇ

Neredeyse içeri girecekti

Neredeyse içeri girecekti

Denizli Büyükşehir Belediyesi girişindeki merdivenin önüne park edilen araç, hem “pes” dedirtti, hem de akıllarda güvenlikle ilgili soru işaretleri bıraktı.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2014 Perşembe, 10:22

Denizli Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının giriş kapısı önünde ilginç bir manzara ortaya çıktı. Otopark aramak gibi bir kaygı taşımadığı anlaşılan sürücü, özel otomobiliyle belediye girişindeki merdivenlere kadar gelerek, aracını park etti.

Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bakanların makam araçlarının bile girmediği alanda yaklaşık yarım saat dolayında park halinde kalan 20 RN 650 plakalı otomobilin neden burada olduğunu kimse sorgulamadı. Vali ve belediye başkanı makam araçlarının dahi yan taraftaki otoparka konulduğu göz önünde bulundurulduğunda, otomobilin neden ve hangi amaçla giriş kapısına kadar geldiğini araştıran olmadı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’ndeki işini bitiren ve ismini söylemeyen sürücü, bir bankada çalıştığını, acil işi olduğu için aracıyla buraya kadar geldiğini, kendisine de her hangi bir uyarıda bulunulmadığını ifade etti. Daha sonra da otomobiline binip uzaklaştı.

ic

GÜVENLİK ZAFİYETİ
Otomobilin park edildiği yere bakarak, “Merdivenleri de çıkıp, içeriye buyursaydınız” dedirten bu fotoğraf karesi, aynı zamanda bir güvenlik zafiyetini de gözler önüne serdi. “Bir eylem için gelinseydi nasıl bir sonuç yaşanırdı?” sorusunu gündeme getiren bu tablo, kontrolün sadece bina girişinde yapılmaması gerektiğini de anımsattı.

Yorumlar

serkan   -  Bağlantı 4 Temmuz 2014, 12:23

Zabıta, trafik polisi edasıyla ortalıkta geziyor, kendi hizmet binasının önündekine ses çıkartamıyor. Eee onlar da haklı, adam arabasıyla oraya kadar girebiliyorsa içeride vardır bir dayısı, amcası…

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 3 Temmuz 2014, 12:35

davete hayır denmez. bir sonrakinde girebiliriz.Denizlinin tüm kaldırımları araç otoparkı yayalar artık ne yapacaklarını saşırdılar. acil önlem…

mert denizli   -  Bağlantı 3 Temmuz 2014, 11:48

hemen 10-15 mt arkasında günboyu mini Cooper aracıyla oturan bayan polisler ne yapıyor acaba.

engin çeber   -  Bağlantı 3 Temmuz 2014, 11:20

bişey olmaz ya arkadaştır o arkadaş

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu