REKLAMI GEÇ

Nice 95 yıllara

Nice 95 yıllara

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 95. yıldönümü ve Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanıyor. Denizli protokolü de yayınladıklar mesajlarla milli egemenlik coşkusuna ortak oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2015 Perşembe, 08:30

VALİ ŞÜKRÜ KOCATEPE
Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin onlara olan güveninin ifadesidir. UNESCO’nun 1979 yılını ‘Dünya Çocuk Yılı’ olarak ilan etmesiyle, 36 yıldan beri bu bayram dünya çocuklarıyla bir arada büyük bir coşku ile kutlanmaktadır. Medeniyetler ittifakı ve dünya barışı adına, geleceğin büyükleri ve yöneticileri olan dünya çocuklarının bu gün vesilesiyle bir araya gelmeleri, çocukça bir masumiyetle birbirleriyle kucaklaşmaları yarınlarımız adına çok anlamlıdır. Bu duygularla siz çocuklarımıza armağan edilen ve mili iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum.

DENİZLİ MİLLETVEKİLİ NURCAN DALBUDAK
Kahraman bir milletin evlatları olan çocuklarımız, ülkemizin ümitleri, istikbalidir. Bunun için biz büyükler gelecekle ilgili bütün hayallerimizi onların yarınları için kuruyoruz. Biliyorum ki gelecekte çocuklarımız bu ülkenin daha da gelişip kalkınması için çok önemli görevleri ve hizmetleri yerine getireceklerdir. Bu işi başarmak için de şu anda ve gelecekte çok çalışmak, bu yüce milletin evlatları olarak kardeşliğe ve barışa her şeyden çok önem vermek gerekmektedir. Bu duygularla sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bu güne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
Sevgili çocuklar, şanlı tarihimizi, istiklal mücadelesi ile yeniden yazarak bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızı asla unutmayın. Biliyoruz ki ülkemizin geleceği sizin ellerinizde şekillenecektir. Bizler de sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için gece-gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizin yarınlara daha mutlu ve umutlu bakabilmesi bizim en büyük mutluluk kaynağımız olacaktır. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tebrik ediyor, sizleri sevgiyle kucaklıyor ve gözlerinizden öpüyorum.

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET SUBAŞIOĞLU
Milletimizin en değerli varlığı çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesidirler. Biliyoruz ki çocuk, yalnızca bir ailenin, bir toplumun, bir milletin değil, bütün insanlığın geleceğidir. Çocuklarımıza ve gençlerimize vatandaşı olmaktan gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak en büyük hedefimizdir. Merkezefendi Belediyesi olarak; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için eğitim, spor, eğlence ve kültür alanında yeni projelerimizi hayata geçirecek ve böylece kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler yetiştirme gayreti içinde olacağız. Sizlerin başarısı Türkiye’yi güzel günlere taşıyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜRLESİN
Ülkemizin huzuru, refahı ve gelişmesi için yarınları kucaklamaya hazırlanan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en önemli gayemizdir. Geleceğimizin teminatı olan çocukların kendilerini geliştirmeleri, araştıran ve sorgulayabilen donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak biz yöneticilerin en önemli görevlerinden bir tanesidir. Bu sebep ile çocuklarımıza sahip çıkacak onların yarına daha umutlu ulaşması için gayret edeceğiz. Dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek ‘bayram’ olan bu günde; kalplerindeki masumiyeti gözlerindeki ışıkla bugünümüzü ve yarınımızı aydınlatan çocuklarımızın sağlıklı bir aile ve toplum yapısı içinde büyümelerini temenni ediyorum. Milletimizin ve tüm dünya çocuklarının ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarını sevgiyle kucaklıyor ve hepsinin gözlerinden öpüyorum.

CHP İL BAŞKANI BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU
Büyük Atatürk’ün bu bayramı çocuklarımıza armağan etmesi, yepyeni bir geleceği, yani çocuklar ulusal egemenlik bilinci ile büyürse, yetişirse Cumhuriyet’te Türkiye Büyük Millet Meclisi de ebedi olur demiştir, bu düşünce ile çocuklarımıza armağan etmiştir. Özellikle 12 Eylül’den sonra tüm ulusal günlerin olduğu gibi, 23 Nisan’ında içi boşaldı. Stadyumlarda yapılan bir iki saatlik gösterilerle kutlayıp bitirdik. Son yıllarda çeşitli bahanelerle milli bayramlarımız kutlamaları tamamen iptal edilmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak yüzlerinden gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk Ulusunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Bize bu bayramı armağan eden Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ülkemizin ilk meclisinin üyelerini bir kez daha rahmetle anıyorum.

DTO BAŞKANI NECDET ÖZER
Bizler Ulu Önderimizin yolunda bugünün küçükleri ama yarının büyükleri olan çocuklarımızın temelini ne kadar sağlam atarsak geleceğimize yönelik yatırımlarımızı da o kadar sağlam atmış oluruz. İnanıyorum ki çocuklarımız büyüdüklerinde çeşitli devlet kademelerinde veya farklı iş alanlarında sorumluluk sahibi bireyler olacaklardır. Onların, bilimin ışığında, özgüven sahibi kişiler olarak iyi yetişmesi bizleri de o derece onurlandıracaktır. Bu sebeple çocuklarımız için üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ve TBMM’nin açılışının 95. yıl coşkusunu yürekten kutluyor ve bu günleri bizlere armağan eden başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ümüz olmak üzere, bu önemli günlere ulaşılmasında emeği geçen tüm şehit ve gazilerimizi de saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

DENİZLİ BAROSU BAŞKANI MÜJDAT KEÇECİ
Tarihler boyu destanlar yazan ulusumuz için bir dönüm noktası olan, ulusal bağımsızlığımıza kavuştuğumuz, yeni yönetim biçimimiz Cumhuriyetin tüm dünyaya duyurulduğu, yeni bir Türk devletinin temellerinin atıldığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun bugün 95. yılını kutluyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Türk ulusunun kendi bağımsızlığını ilan ettiği, egemenliğin kayıtsız, koşulsuz ulusa ait olduğu, ulusumuzun kendi azim ve kararlılığı ile başlattığı, çağdaş yeni Türkiye’nin başlangıcı olan 23 Nisan 1920 tarihini milli mücadelenin en büyük adımlarından biri olarak gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

BAKLAN BELEDİYE BAŞKANI YUSUF GÜLSEVER
Yarınları teslim edeceğimiz çocuklarımıza ilgi, anlayış ve sevgi göstererek her zaman hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bunun için, çocukların sağlıklı büyümeleri ve eğitilmeleri gerekir. Ahlaklı, dürüst, vatansever olarak yetiştirilen gençler, ülkeleri için bir teminattır. Biz de geleceğimiz çocuklarımız için göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizde her alanda yatırımlar yaptık ve projelerimize proje ekleyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vesileyle geleceğin Türkiye’sini ve Baklan’ını emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu