REKLAMI GEÇ

O TİMSAHI GÖRDÜM

O TİMSAHI GÖRDÜM

Gökpınar’daki timsahın görgü tanığı ortaya çıktı. Belediye çalışanı Hasan Güldaş altı ay önce timsahı gördüğünü doğruladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2015 Cuma, 20:30

Kent merkezindeki Gökpınar Göleti’nde timsah görüldüğü yönündeki  iddialar karşısında görgü tanığı ortaya çıktı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışanı olan 33 yaşındaki Hasan Güldaş altı ay önce timsahı gördüğünü ve yetkililere haber verdiğini söyledi.

O ANLARI ANLATTI
Güldaş sanılanın aksine timsahi Gökpınar Göleti’nde değil ona bağlı Gökpınar Deresi’nde gördüğünü kaydetti. Olay günü balık avlamak için derede bulunduğunu anlatan Güldaş, “Altı ay önceydi. Sel nedeni ile yukarıdaki balık çiftliklerinde alabalıklar kaçmış derede akın vardı. Ben de balık avlamak üzere Gökpınar Deresi’ne gittim.

Su yükselmiş ve bulanıktı. Av yaptığım sırada suyun ortasında bir kıpırdı olduğunu fark ettim. Dikkatlice bakınca timsah olduğunu anladım. Bulunduğum yerden yaklaşık 5-6 metre yukarıdan yüzerek aşağıya geçti. Hemen suyun başından çekildim ve heyecanla timsahın hareketlerini izledim. Dere kenarındaki ağaçların altında suyun içinde dibe indi ve bir daha göremedim. Bunun üzerine hemen mahalle muhtarımız  Kadir Özen’e haber verdim” dedi.

MUHTAR BULUNSUN İSTİYOR
Gökpınar Mahallesi Muhtarı Kadir Özen ise “Hasan tanıdığımız bildiğimiz bir kardeşimiz. Dürüstlüğünden yana hiç kuşkumuz yok. Bana geldiğinde eli ayağı titriyordu. Heyecan içindeydi. Olayı anlattı. O akşam ne yapabiliriz diye düşündüm. Yetkili makamlara haber verdim. Daha sonra su ürünlerinden bir ekip gelip bölgede inceleme yaptı. Hatta Pamukkale Üniversitesi’nden de bazı uzmanlar geldiler ve bölgeyi taradılar. Timsahın izine rastlamadılar ama burada bir haftalık çalışma yapıldı. Daha sonra aramalara son verildi. Duyduğumuz kadarı ile bu timsahı bırakan kişi belirlenmiş. Gerekli cezai işlem yapılmış ama timsah tehdidi hala devam ediyor. Bölgede tarla ve bahçe sahipleri var. Eğer bu hayvan baraj göletine kadar indiyse orada yüzen çocuklar var. Bir an önce bulunmalı” diye konuştu.

Yorumlar

Cihan   -  Bağlantı 27 Haziran 2015, 09:58

Cep telefonuyla foto çekeydi iyiydi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 13 27Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 15 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı