Öğrenci kartın son vize tarihi 3 Ekim

Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu “Denizli Öğrenci Kartı”nda vize döneminin 3 Ekim 2020’de sona ereceği uyarısı yapılırken, yoğunluk yaşanmaması için vize işlemlerinin son güne bırakılmaması istendi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2020 Salı, 10:13
NOT: Doğum tarihi 2004 yılı ve üstü olan öğrencilerin nüfus cüzdanları ve 1 adet vesikalık fotoğraf getirmeleri yeterlidir.
Denizli Öğrenci Kartından yararlanabilenler
Denizli Öğrenci Kartı’ndan, resmi ve özel örgün eğitim kurumlarından kayıtlı olup eğitim alan öğrenciler, üniversite öğrencileri, yüksek lisans öğrencileri (ders aşaması, tez aşaması dahil) lisansüstü ve doktora öğrencileri, mesleki eğitim müdürlükleri (çıraklık eğitim), açık öğretim fakültesi öğrencileri (2 yıllıklar 4 yıl, 4 yıllıklar 7 yıl öğrenci haklarından faydalanır.), mesleki açık öğretim lisesi öğrencileri, askeri lise öğrencileri, polis meslek yüksek okulu öğrencileri yararlanabileceği belirtildi. Ayrıca, açık öğretim lise ve açık ilköğretim öğrencileri SGK kaydı olmadığını gösteren belge ile öğrenci haklarından yararlanabileceği ifade edildi.
Vatandaşların vize işlemlerini Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’ye ait; eski özel idare binası karşısında bulunan Valilik Kart Dolum Merkezi, Bayramyeri Meydanı Kart Dolum Merkezi, Otogar Kart Dolum Merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Binası Kart Dolum Merkezi ile Pamukkale Üniversitesi Hastane Kart Dolum Merkezinden yaptırabilecekleri belirtildi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
13 Mayıs 2025 Salı | 14 | 27 | Parçalı Bulutlu |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 14 | 26 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 13 | 27 | Parçalı Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 15 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 17 | 31 | Parçalı Bulutlu |