REKLAMI GEÇ

Ök: “Personelimizle beyin fırtınası yapacağız”

Ök: “Personelimizle beyin fırtınası yapacağız”

Denizli Belediyesi hizmet kalitesinin yükseltilmesi, hizmet çeşitliliğinin ve verimliliğinin arttırılması, yeni hizmet fırsatlarının belirlenmesi için yeni fikirlerin ortaya çıkarılması amacıyla proje yarışması düzenliyor.

/ DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2010 Perşembe, 17:23

Denizli Belediyesi Araştırma Geliştirme Komisyonu, Denizli Belediyesi’nin başarı çıtasını artırmak amacıyla yeni projeler ortaya koyuyor. Belediye personelinin katılımıyla yapılan bu yarışmada belediyecilik, şehircilik ve kentsel tasarım, kent kimliği, markalaşma, yeşil alanlar, mimari, kültür ve sanat, sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk, turizm, eğitim, sağlık, temizlik, ulaşım gibi her türlü konu ve belediye uygulama alanları yer alabilecek.

Komisyon yetkilileri, proje, fikir ve öneri sunmak için herhangi bir ön koşulun aranmayacağını Denizli Belediyesi personeli olan herkesin katılabileceğini, katılımcıların en fazla üç adet proje, fikir veya öneri sunabileceklerini dile getirdi.

Denizli Belediyesi Başkan Yardımcı Nilgün Ök, proje hakkında bilgi verdi. Projenin değerlendirilmesinin iki aşamada gerçekleştirileceğini söyleyen Ök, “İlk aşamada; gelen proje, fikir ve öneriler yarışma komisyonu tarafından incelenecek ve ölçütlere uygun teslim edilen projeler yarışma jürisine sunulacaktır. İkinci aşamada; birinci aşamayı geçen projeler jüri tarafından değerlendirilerek ödül almaya hak kazanan projeler belirlenecektir” dedi.

Amaçlarının bir beyin fırtınası yaratmak ve çalışanların motivasyonunu artırmak olduğunu belirten Ök, sözlerine şöyle sürdürdü: “Denizli Belediyesi’nin Araştırma ve Geliştirme Komisyonu var. Denizli Belediyesi çalışanlarından oluşan 15 kişilik bir komisyonumuz var. Asıl amacımız kendi aramızda bir beyin fırtınası yaratmaktır. Bu projelerle çalışanların motivasyonunu da arttırmayı hedefliyoruz. Denizli için yapabileceklerimizi ortaya koymak amacıyla belediye personelimizle böyle bir proje çalışmasını başlattık. İleriki aşamalarda vatandaşlarımızla birlikte daha farklı çalışmalar yapacağız.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu