REKLAMI GEÇ

Oklu Şube Müdürü oldu

Oklu Şube Müdürü oldu

İl Özel İdaresi’nin kapatılmasıyla birlikte bu kurumun çalışanları başka kurumlara gönderildi. İl Özel İdaresi’nin Genel Sekreteri Adem Oklu da yeni kurulan Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda şube müdürü oldu.

/ DENİZLİHABER / 8 Nisan 2014 Salı, 13:38

Büyükşehir ile birlikte Denizli’de kamu kurumları yeniden yapılandı. İl Özel İdaresi kapatıldı, yerine bütçesi daha düşük bir kurum olan Yatırım İzleme ve Koordinasyon Müdürlüğü kuruldu. İl Özel İdaresi’nin eski Genel Sekreteri Adem Oklu da bu kurumda 5 şube müdüründen biri oldu. Oklu, Çevre Koruma ve Kültür Varlıkları Şube Müdürü olarak atandı.

KARİYER ÖYKÜSÜ
Oklu, AK Parti’nin iktidara gelişiyle birlikte Denizli ve Uşak illerini kapsayan Orman Bölge Müdürü olarak görev yapmaya başladı. Daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak da görevlendirilen Oklu, bir süre iki kurumu aynı anda yönetti. Oklu, 2012 yılında Orman Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Ancak bu görevi kabul etmeyerek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak Denizli’de kalmayı tercih etti.

SİYASETTE UMDUĞUNU BULAMADI
Oklu, yerel seçim sürecinin başlamasıyla birlikte AK Parti’den Merkezefendi Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. Ancak parti, Oklu’yu aday göstermeyince, kapanmak üzere olan İl Özel İdaresi’ndeki görevine geri döndü. Bir dönem Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Genel Sekreteri olacağı konuşuldu, ancak bu da gerçekleşmedi. Oklu, son olarak Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda şube müdürü olarak görevine devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu