REKLAMI GEÇ

Orman personeline eğitim semineri

Orman personeline eğitim semineri

Denizli Orman Bölge Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Şubesi’nde görevli personele yönelik olarak yıl sonu stok sayımları ile ilgili eğitim semineri düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ocak 2016 Cuma, 14:06

Eğitim semineri, Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu yönetiminde, Bölge Müdür Yardımcısı Erol Pehlivan, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Fikret Çökmüş, işletme müdür yardımcıları, işletme şefleri, sayımda görevli mühendisler ve depo memurları olmak üzere 38 personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

denizli-orman-bolge-mudurlugu-hizmet-ici-egitim-ic

Korucu, eğitime katılan personele yönelik konuşmasında, “Son satış depoları teşkilatımızın vitrini. Bu nedenle deponun çevre düzenlenmesi, daire içinin temiz ve düzenli olması, üretimden gelen orman emvallerinin standartlara uygun olarak tasnif edilmesi, pazarlamada sorunların azalması orman idaresine olan güveni sağlayacağını söyledi. Yapılan tüm işlerimizde bu güveni sağlayamadığımızda zaman başarısızlıklar yaşanabilir” dedi.

İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Fikret Çökmüş ise, rampa ve depolarda bulunan ürünlerin sayımında dikkat edilmesi gereken ile sayım tutanakların tanzimi ve depoda iş güvenliği konularında bilgilendirme yaptı.

Bölge Müdür Yardımcısı Erol Pehlivan da, sayım için ön hazırlıkların ilgili işletme müdürlüğü tarafından yapılmasını, depolarda standardizasyoa özen gösterilmesini, depolara giriş ve çıkışta iş güvenliğine dikkat edilmesini istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu