Otobüs durağa çarptı, bekleyenler canını zor kurtardı

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri kazasına bir yenisi daha eklendi. Bu kez otobüs, bir araca çarpmadı, otobüsler birbiriyle de çarpışmadı. Ancak, öyle bir yere çarptı ki, “bu kadarına da pes” dedirtti. Özel İdare İşhanı yanındaki durağa dalan otobüs şoförü, sonra da neler yaşandığına ve arkasına bile bakmadan yoluna devam etti.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2015 Çarşamba, 12:54
Kaza, Özel İdare İşhanı yanındaki durakta meydana geldi. İstasyon Caddesi tarafından gelen 20 BLD 21 plakalı otobüsün sürücüsü, dönüş yapmak isterken durağa daldı. O anda otobüs beklemekte olan vatandaşlar, aracın kendilerine çarpmaması için duraktan hızla uzaklaştı.
Kullandığı otobüs durağa çarpan sürücü, yaşananlara aldırmadı ve hiçbir şey olmamış gibi caddeyi boydan boya kapattı. Yaptığı manevrayla geldiği yöne dönen sürücü, arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı.
Vatandaşlara ise yaşadıkları olayın şokunu bir süre üzerlerinden atamadı ve şaşkın bakışlarla otobüsün uzaklaşmasını izledi.
Yorumlar
Geçmiş olsun bu arada herkese.
Olur böyle şeyler yeni yeni büyük şehir olmaya çalışan minik şehir Denizli’nin küçük dramı…
Her zamanki gibi belediye otobüslerine bakkaldan ehliyet alan adamları koyarlarsa olacagı o Allahtan İş hanının içine girmemiş alıştık artık bu durumlara
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
11 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 29 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 27 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 15 | 28 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 14 | 27 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 13 | 28 | Parçalı Bulutlu |