REKLAMI GEÇ

Otobüs hatlarında yapılan düzenlemelerde 2. etap da devreye girdi

Otobüs hatlarında yapılan düzenlemelerde 2. etap da devreye girdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yeni otobüs hat numara ve düzenlemeleri kapsamında 2. etapla birlikte toplam 38 güzergah devreye girdi. Her yıl olduğu gibi, okulların açılmasıyla birlikte kış tarifesine geçileceği, bununla birlikte sefer sayılarının artırılacağı, ayrıca ara hatların da devreye gireceği açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2019 Çarşamba, 14:35

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içi toplu taşımada başlattığı dönüşüm kapsamında toplam 38 hat devreye girdi. Bununla birlikte Denizli’de 2 haneli otobüs numaraları uygulamasına son verilirken, tüm hat güzergahları 3 haneli olarak hizmet vermeye başladı. Vatandaşların bu konuda herhangi bir mağduriyet yaşamaması için yeni hat ve otobüslerini https://ulasim.denizli.bel.tr adresinden kontrol etmeleri önemle istendi. Bunun yanında yeni güzergah ve numaraları ile ilgili duyuruların otobüs durakları, otobüs içleri, şehrin yoğun olan bölgeleri, sosyal medya ve diğer iletişim araçları ile yapıldığı kaydedildi.

SEFER SAYILARI ARTACAK, ARA HATLAR DEVREYE GİRECEK
Artan yerleşim bölgesi, nüfus yoğunlukları ve ihtiyaçları da göz önüne alarak yapılan otobüs hatları uygulamasında her yıl olduğu gibi okulların açılmasıyla birlikte kış tarifesine geçileceği belirtildi. Kış tarifesine geçildiğinde ise ayrıca ara hatların çalışmaya başlayacağı da dile getirildi.Tüm bunların yanında vatandaşların seyahatleri ile ilgili istek, talep ve önerilerinin de alındığı, bu ihtiyaçlara göre de gerekli düzenlemelerin önümüzdeki günlerde yapılacağı ifade edildi.

HIZLI, EKONOMİK VE KONFORLU SEYAHAT
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehir içi toplu ulaşımda yaptıkları yeni düzenleme ile daha fazla kişiye hizmet vermeyi hedeflediklerini söyledi. Başkan Osman Zolan, “Daha hızlı, ekonomik ve konforlu seyahat için çaba sarf ediyoruz. Bunun için birçok düzenleme yaptık. Her yıl olduğu gibi okulların açılmasıyla birlikte sefer sayılarımız da artacak. Hızlı, ekonomik ve konforlu seyahat için vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre hareket edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yorumlar

Serdar boz   -  Bağlantı 29 Ağustos 2019, 03:02

Bu kadar yeni hat acildi. Bu akkoye neden.otobus gelmez sayin baskanim. Cezamiz ne zamana kadar surecek?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu