REKLAMI GEÇ

Otobüs şoförlerine eğitim

Otobüs şoförlerine eğitim

Belediye otobüslerini kullanan şoförler eğitim verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Ulaşım A.Ş, şoförlerine yönelik düzenlenen eğitim programı 5 gün devam etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2014 Perşembe, 09:26

Aralık 2013 tarihinden itibaren 150 araçla ulaşım hizmeti vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, son aylarda belediye otobüslerinin karıştığı trafik kazalarında artış olması nedeniyle harekete geçti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. sürücülerine yönelik 5 gün süren bir eğitim programı düzenlendi. Otobüslerin alındığı firma eğitmenlerinin katıldığı program kapsamında, sürücülere, “karayolu trafiğinde güvenliğin arttırılması, doğru sürüş tarzı, doğru sürüş davranımı, aktif / pasif emniyet sistemlerinin doğru işletimi sayesinde trafik kazalarının azaltılması, ekonomik sürüş tekniği, araç tanıtımı” konularında bilgi verildi.

“HER ZAMAN RİSK VAR”
Kursun ardından bir değelrendirmede bulunanDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ulaşımda her zaman riskler bulunduğunu belirterek, büyükşehir olarak buna karşı tedbir almakla görevli olduklarını kaydetti. Tedbirlerden bir tanesinin eğitimler olduğunu belirten Zolan, “Trafik güvenliği için bugüne kadar bir çok tedbir aldık ve almaya da devam ediyoruz. Gerek Emniyet Müdürlüğümüzle gerekse araç firmalarıyla eğitim çalışmalarımız oluyor. Yapılması gereken her şey yapılıyor” dedi.

8 Eylül’den itibaren otobüslerde Denizli Kart kullanılacağını hatırlatan Zolan, “İnsanın alacağı tüm önlemleri alıp, gerekli bütün eğitimleri veriyoruz. Denizli Kart sistemi de bu önlemlerden bir tanesi. Ulaşımla ilgili yeni projelerimiz olacak. Vatandaşlarımızın taleplerine göre yeni uygulamalar yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu