Otobüsler Kurban Bayramı’nda 2 gün ücretsiz

Vatandaşların mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için belediye otobüsleri Kurban Bayramı’nın ilk 2 günü ücretsiz hizmet verecek.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2019 Cumartesi, 10:42
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzur içinde bir tatil geçirebilmeleri için tüm bayram tedbirlerini aldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, vatandaşların bayramda mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için belediye otobüslerini bayramın ilk 2 günü ücretsiz yaptı.
Buna göre 11 Ağustos 2019 Pazar ve 12 Ağustos 2019 Pazartesi günleri Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücret alınmayacak.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşerilerinin rahat ve huzur içinde bir bayram tatili geçirmesi için büyükşehir olarak tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, “Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
16 Mayıs 2025 Cuma | 14 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 29 | Çok Bulutlu |
18 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 30 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 16 | 31 | Az Bulutlu |