REKLAMI GEÇ

Otoyol köprüsü inşaatı nedeniyle İzmir Yolu’nun bir bölümü trafiğe kapatılacak

Otoyol köprüsü inşaatı nedeniyle İzmir Yolu’nun bir bölümü trafiğe kapatılacak

Devam eden Aydın-Denizli otoyolu inşaatında Kumkısık köprüsü inşaatına sıra geldi. Köprünün yapımı için, Menderes Bulvarı Hacıeyüplü kavşağı ile Kumkısık arasındaki bölüm trafiğe kapatılacak. Yıl sonuna kadar sürmesi planlanan inşaat yarın başlayacak, ulaşım alternatif güzergahtan sağlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2022 Perşembe, 15:45

Denizli-Aydın otoyolu kapsamında yapılması gereken Kumkısık köprüsünün inşaatına yarın başlanıyor. Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, inşaat süresince yol trafiğe kapatılacak. Açıklamaya göre, Menderes Bulvarı Hacı Eyüplü kavşağı ile Kumkısık traktör galericileri sitesi kavşağına kadar olan bölüm tamamen kapanacak.

Açıklamadan anlaşıldığı üzere, yolun kapalı kaldığı sürece alternatif güzergah kullanılacak. Bu güzergah da Menderes Bulvarı kavşağından çevreyoluna ulaşılması ile olacak. Yeni İzmir yönüne gitmek isteyenler, Menderes Bulvarı’ndan çevreyolu Salihağa kavşağına yönlendirilecek. Buradan çevreyoluna çıkacak sürücüler, Kumkısık kavşağından yine Aydın yoluna ulaşmış olacaklar.

İnşaat 26 Ağustos (yarın) günü başlayacak. Yol, köprü inşaatının biteceği yılsonuna kadar kapalı olacak.

Yorumlar

Mustafa   -  Bağlantı 28 Ağustos 2022, 00:34

Tam okulların açılacağı, turizm sezonunun devam ettiği dönem. Niye aralık-mart arası yapılmadı ki.Benzin mazotun fiyatı belli, millet bi sürü yol uzatacak, anayola güvenli yan yol yapılabilirdi belki 500mt mesafeye. Zaman ve milli servet kaybı bence.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 16 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 20 35Sıcak
23 Mayıs 2025 Cuma 20 35Sıcak