REKLAMI GEÇ

Özçelik’in kızı için PAÜ seferber edildi

Özçelik’in kızı için PAÜ seferber edildi

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Selahittin Özçelik, kızı Ayşe Dilek Özçelik’in düğünü için özel kalemi seferber etti. Davetiyelere özel kaleminin telefonlarını, rezervasyon için de sekreteri Yeşim Dağdelen’in ismini yazdırdı. Bu detay, davetiyeyi alanların bazılarının dikkatini çekti, “Rektör yardımcısının kızı evleniyor, PAÜ’de özel kalem seferber ediliyor” yorumları yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2016 Pazar, 09:46

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Selahittin Özçelik’in kızı Ayşe Dilek Özçelik, bugün Saracoğlu Kasrı’nda gerçekleştirilecek tören ile yaşamını Özgür Unan ile birleştirecek. Ancak, düğün için hazırlanan davetiyedeki bir detay, törenin önüne geçti, tüm dikkatlerin hazırlanan davetiyelerdeki detaya çevrilmesine yol açtı.

denizli-pau-ozel-dugurezervasyonu-ic-1

DÜĞÜN DE ÖZEL DAVETİYE DE
PAÜ Rektörü Özçelik’in kızı için hazırlattığı düğün davetiyelerine düğüne ve yemeğe katılacakların durumlarını bildirmeleri için yazılan telefon numaraların çevirenler, Özçelik’in özel kalemi ile karşılaştı. Davetiyede rezervasyondan sorumlu olarak ismi de yazılan Yeşim Dağdelen’in de Özçelik’in sekreteri olduğu ortaya çıktı.

denizli-pau-ozel-dugurezervasyonu-ic

DEVLET MEMURLARI SEFERBER EDİLDİ
Rektör Yardımcısı Özçelik’in kızının düğünü için kendisine bağlı görev yapan devlet memurlarını seferber etmesi tepkilere neden oldu. Davetiyeyi alan ve bu detayı fark edenler, “Düğün özel, sorumlular da özel kalem” demekten kendilerini alamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 18 32Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 18 30Çok Bulutlu