REKLAMI GEÇ

Özel İdare İşhanı’nda yıkımı sürüyor

Özel İdare İşhanı’nda yıkımı sürüyor

Üzerinde uzun tartışmalar yaşanan Özel İdare İşhanı’nın yıkımı sürüyor. Şehrin göbeğindeki devasa binanın yıkımını üstlenen firma, çalışmalar esnasında çıkan toz yoğunluğunu da dikkate alarak çalışmayı gece sürdürüyor. 2 ay içinde tamamlanması planlanan yıkımda deprem sonrasını hatırlatan görüntüler ortaya çıkıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2018 Pazartesi, 13:01

Denizli’nin en çok tartışılan binalarından biri olan Özel İdare İşhanı yavaş yavaş ortadan kaldırılıyor. Yıkım işini alan firma çalışmalarını belirlenen program dahilinde sürdürüyor. Çevrede esnaf yoğunluğu ve insan sirkülasyonu dikkate alınarak yıkım çalışması geceleri yapılıyor.

DEPREM SONRASINI HATIRLATAN GÖRÜNTÜLER
Yıkım ekiplerinin çalışmaları esnasında zaman zaman deprem sonrasını hatırlatan görüntüler ortaya çıkıyor. Büyük blokların düşürülmesi esnasında toz yoğunluğu göz gözü görmeyecek şekilde yükseliyor. Vatandaşlar da zaman zaman yıkım çalışmalarını ilgiyle izliyor.

2 AY İÇİNDE TAMAMLANACAK
Yıkım çalışmalarına ilişkin bilgi veren Olcay Türkçe, 15 gün önce başladıkları yıkım çalışmalarında belirlenen program dahilinde ilerlediklerini ifade etti. Binanın yer aldığı bölgenin insan yoğunluğu açısından riskli olduğunu ifade eden Olcay Türkçe, gerekli tüm önlemlerin alındığını söyledi. Çalışmaları 2 ay içinde tamamlamayı planladıklarını ifade eden Türkçe, şu anda herhangi bir sorunun bulunmadığın söyledi.

YIKIM GECE YAPILIYOR
Yıkım işleminin gece saatlerinde gerçekleştirildiğini dile getiren Olcay Türkçe, “Binanın bulunduğu alan, çevrenin tam bir yaşam alanı olması, esnaf ve insan yoğunluğu bazı radikal tedbirleri almamıza yol açtı. Bunların başında da çalışmaların gece saatlerine kaydırılması oldu. Çünkü yıkım esnasında ciddi toz oluyor. Gündüz bu yıkımları yapsak, vatandaşlar zor durumda kalacaktı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu