PAÜ’de masa başı tatbikat

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri olarak 2018 yılı Hastane Afet Planı’nda (HAP) yer alan ve yılda bir kez yapılması gereken masa başı tatbikatı başarıyla uygulandı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2018 Cuma, 10:34
Masa başı tatbikat senaryosu olarak merkez üssü Honaz olan büyük çaplı bir depremin meydana gelmesi ile hastane afet planında görevli ekiplerin olaya müdahalesi planlandı.
Depremin oluşmasından kısa süre sonra toplanan hastane afet planında görevli ekipler, afet yöneticisi başkanlığında, operasyon, planlama, lojistik, halkla ilişkiler, kurumlar arası koordinasyon, iş güvenliği uzmanı, tıbbi etik kurulu ve finans olarak gruplara ayrılarak, dakika dakika yaşanan gelişmelerle ilgili strateji geliştirerek hastanenin hizmetlerinin devamını sağladı.
Başarılı bir masa başı tatbikatı geçiren ekipler, bu süreçte gerçekleştirilen çalışmalara yönelik değerlendirmelerini ve tecrübelerini birbirleriyle paylaştı.
PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer tatbikata katılan Sağlık Müdürlüğü UMKE ekiplerine ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Türkçüer, bu tür tatbikat çalışmalar sayesinde her yıl kendilerini geliştirdiklerini kaydetti.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
16 Mayıs 2025 Cuma | 14 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 29 | Çok Bulutlu |
18 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 30 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 16 | 31 | Az Bulutlu |