REKLAMI GEÇ

PAÜ’den adrese teslim personel ilanı

PAÜ’den adrese teslim personel ilanı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere bir hemşire alınacak. Ancak bununla ilgili verilen ilan “adrese teslim alım yapılacak” dedirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2015 Çarşamba, 13:22

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörlüğü, giderleri döner sermaye bütçesinden karşılanmak ve Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere bir hemşire alınacak. Bu alımla ilgili hazırlanan ilanda aranan özellikler tek tek sıralanıyor.

SADECE İSMİ YAZILMAMIŞ
Sadece alınacak personelin ismi yazılmayan ve “kişiye özel” dedirten ilanda sıralanan nitelikler şöyle:

-Lisans düzeyinde eğitim veren hemşirelik bölümünden mezun olmak.
-Hemodiyaliz Hemşireliği Sertifikası’na sahip olmak ve hemodiyaliz ünitesinde en az 10 yıl süreyle çalışma deneyimi olmak, bu deneyimi belgelendirmek.
-Acil servis ünitesinde en az 3 ay süreyle çalışma deneyimi olmak ve bu deneyimi belgelendirmek.
-Anestezi ve reanimasyon yoğun bakım ünitesinde en az 1 ay süreyle çalışma deneyimi olmak ve bu deneyimi belgelendirmek.
-Bayan olmak
-Denizlide ikametgâh etmiş olmak.

YAZILI VE SÖZLÜ SINAV YOK
Hemşire alımıyla ilgili verilen ilanda ayrıca “KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacaktır” ifadesine yer veriliyor.

Üniversitemiz Rektörlüğü Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü’nde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Döner Sermaye Bütçesinden karşılanmak üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı’na ekli 28/06/2007 tarih ve 26566 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslarda yer alan ek2. Maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanda, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacaktır.

Unvanı Kadro Sayısı KPSS Puan Türü Aranan Nitelikler
Hemşire 1  KPSS (B)3

Yorumlar

Volkan   -  Bağlantı 25 Mart 2015, 19:42

Bu hiçbir şey.Rize Recep Tayyip Erdoğan üniversitesinde öğretim elemanı ilanına,alınacak öğretim elemanının ismi de yazılmıştı.İşte Yeni Türkiye(!),işte ileri demokrasi(!)

Mehmet Öğünç   -  Bağlantı 25 Mart 2015, 19:18

PAÜ’deki torpil ve kayırmanın resmi belgesidir bu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Mayıs 2024 Cumartesi 11 23Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 9 21Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 10 23Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 27Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu