REKLAMI GEÇ

Pazar günü nereler açık nereler kapalı? İşte detaylar

Pazar günü nereler açık nereler kapalı? İşte detaylar

Koronavirüs kısıtlamaları kapsamında uygulanan 17 gün sürecek tam kapanma sürecinde, zincir ve süper marketler Pazar günü (yarın) kapalı olacak. İşte pazar günü açık olacak yerler ve çalışma saatleri…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2021 Cumartesi, 15:55

Türkiye, artan koronavirüs vakaları sonrasında tam kapanma sürecine girdi, 17 Mayıs gününe kadar ‘tam kapanma’ kuralları geçerli olacak.

Denizli İl Hıfzıssıhha Meclisi, bakkal, market, kasap, tatlıcı gibi işyerlerinin çalışma saatlerine ilişkin detayları açıkladı.

Alınan kararla Denizli’de sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

Vatandaşlar, zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli yurttaşlar hariç) ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebilecek.

Aynı saatler arasında bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi, tatlıcılar ve online sipariş firmaları evlere servis şeklinde de satış yapabilecek.

ZİNCİR MARKETLER PAZAR GÜNÜ KAPALI
Bakkal, market, manav ve kasaplar için paylaşılan bu detaylar, zincir ve süper marketler için haftanın altı günü geçerli olacak. Zincir marketler ve süper marketler, pazar günü (Yarın) kapalı olacak.

RESTORANLAR SADECE PAKET SERVİS YAPACAK
Yapılan açıklamaya göre, yeme-içme yerleri (restoran, lokanta, kafeterya, pastane gibi yerler) sadece paket servis şeklinde faaliyet gösterebilecek.

Yeme-içme yerleri ile online yemek sipariş firmaları Ramazan ayı sonuna denk gelen 13 Mayıs Perşembe gününe kadar 24 saat esasına göre paket servis yapabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu