REKLAMI GEÇ

Performansları ile ustalara taş çıkarttılar

Performansları ile ustalara taş çıkarttılar

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı bağlama sınıfı öğrencilerinin düzenlediği konser büyük beğeni topladı. Kursiyerler performansları ile ustalara taş çıkarttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2019 Pazartesi, 14:49

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı bağlama sınıfı öğrencileri Şef Özgür Doğan yönetiminde bir konser düzenledi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen konser programına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Konservatuar Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda ücretsiz bağlama öğrenen kursiyerlerin çaldığı ve seslendirdiği birbirinden güzel türküler büyük beğeni topladı. İzleyicilerin şarkı ve türkülere eşlik ettiği konserde kursiyerler ustalara taş çıkarttı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, sanata kültüre sahip çıkmaya, destek olmaya özellikle değerleri koruyarak geleceğe aktarma konusunda gayret sarf etmeye devam ettiklerini belirtti.

1300 KURSİYER
Kendilerine güvenerek çocuklarını Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı’na gönderen hemşerilerine teşekkür eden Başkan Osman Zolan, “Şu anda konservatuarımızda 1300 kursiyerimiz var. Konservatuarımızın her odasından güzel sesler geliyor. Çocuklarımız geleceğe hazırlanıyor. Sonuçta ise böyle güzel programlar ortaya çıkıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı