REKLAMI GEÇ

Pınarlar’a büyükşehir eli değiyor

Pınarlar’a büyükşehir eli değiyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), ekonomik ömrünü tamamladığı için sık sık arıza yapan Tavas’ın Pınarlar Mahallesi’ndeki 40 yıllık içme suyu hatlarını yeniliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2015 Pazartesi, 14:43

30 Mart 2014 yerel seçimlerin ardından 19 ilçe ve 623 mahallede hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelinde başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Bu kapsamda Tavas ilçesinin Pınarlar Mahallesi’nde içme suyu sorununa çözüm bulmak için çalışma başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, yaptığı incelemede bölgedeki içme suyu hatlarının yaklaşık 40 yıl önce döşendiğini ve ekonomik ömrünü tamamladığını, bu nedenle de sık sık arıza ve su kesintilerinin yaşandığını belirledi. Yapılan projenin ardından çalışmalara başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’nin Pınarlar Mahallesi’nde muhtelif çaplarda 19.000 metre içme suyu hattını yenileyeceği belirtildi Çalışma kapsamında bölgedeki 700 hanenin de eski içme suyu abone bağlantılarının yenileneceği ifade edildi.

BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİ İLE KONUŞULUYOR
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehirin ardından Denizli’nin tamamına hizmet verir hale geldiklerini vurgulayarak, “Denizli’nin her yerine ulaşmak, vatandaşlarımızın derdine derman olmak, ihtiyaçlarını gidermek ve taleplerini karşılamak üzere tüm ekiplerimizle gece gündüz çalışıyoruz. Bugüne kadar bir çok yere dokunduk. Çözülemez denilen dertlere derman olduk. Çok şükür bugün büyükşehir tüm Denizlimizde hizmetleri ile konuşuluyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ’nin kentin en ücra köşesindeki vatandaşlara ulaşarak hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayan Başkan Zolan, “Bu makamlar gelip geçici. Bu makamda bulunduğumuz süre boyunca kalıcı bir eser bıraktık mı, hoş bir seda bıraktık mı bunlar önemli” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu