REKLAMI GEÇ

Polis Teşkilatı 163 yaşında

Polis Teşkilatı 163 yaşında

Türk Polis Teşkilatı, 163 yaşına girdi. Teşkilatın 163. kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınlanan mesajlarda, polise olan güven dile getirildi.

/ DENİZLİHABER / 10 Nisan 2008 Perşembe, 00:00

Türk Polis Teşkilatı’nın 163. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali Hasan Canpolat, Türk Polis Teşkilatı’nın, asli görevlerini layıkıyla dile getirdiğini söyledi. Polis Teşkilatı’nın, Denizli’de vatandaş odaklı kamu hizmeti anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Canpolat, ayrıca toplum destekli polislik uygulaması için de gerekli yapılanmaların tamamlandığını söyledi. Uygulamaların başladığı tarihten bugüne, Denizli’deki asayiş olaylarında bir düşüş yaşandığını belirten Canpolat, bu başarıda en büyük payın emniyet mensuplarının olduğunu söyledi. Vali Canpolat, suç ve suçlularla mücadelenin hızlandırılması için yıl içinde devreye girecek olan MOBESE ve Araç Takip Sistemi ile Denizli Güvenlik Bilgi Sistemi Projesi’nin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Emniyet mensuplarına, Denizli’yi, Türkiye’nin en güvenli ve huzurlu illerinden birisi haline getirmek hedefini de koyan Vali Canpolat, “Denizlimizde, huzur ve düzeni sağlayan polislerimize, Polis Teşkilatı’nın 163. kuruluş yıldönümü vesilesi ile bir kez daha teşekkür ediyor, şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan teşkilat mensuplarını rahmetle anıyor, emekli olan gazi teşkilat mensuplarımıza ve ailelerine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

AKP Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan ise yayınladığı mesajda, huzur ve güvenliği sağlamakla görevli polis teşkilatının büyük bir özveri ve cesaretle görevini yerine getirdiğini ifade etti. Polisleri kutlayan Erdoğan, “Polisimizin başarılı çalışmaları suça yatkın kişilerin üzerinde caydırıcı bir etki olmaktadır. Millet olarak bizlere düşen Polise ve Polis teşkilatına sahip çıkmaktır. Çünkü başarı hep beraber birlik içinde olunursa yakalanabilir” dedi.

Türk Polis Teşkilatı’nın 163. yılını en içten dilekleri ile kutlayan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise polislik mesleğinin, diğer tüm mesleklerden daha farklı ve fedakarlık gerektiren bir meslek olduğunu vurguladı. Zeybekci, “Polisimiz, milletimizin huzuru ve güveninin sağlanmasını, kendi canından aziz bilip görevini sürdürmektedir. Fedakarca görev yapan bütün emniyet mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizi de rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yadediyorum” dedi.

Türk Eğitim Çalışanları Sendikası Denizli Şubesi Başkanı Ceyhan Demirbaş, emniyet mensuplarını kutladığı açıklamasında, polis teşkilatına olan güvenini dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu