REKLAMI GEÇ

Prof. Dr. Şimşek 3. kez Kurul başkanı seçildi

Prof. Dr. Şimşek 3. kez Kurul başkanı seçildi

Aydın Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu, yeni başkan ve başkan yardımcısını belirledi. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen seçimde, Pamukkale Üniversitesi PAÜ Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Celal Şimşek 3. kez kurul başkanlığına getirildi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2014 Cumartesi, 10:07

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu, üç yıl süreyle görev yapan Aydın Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’nun yeni üyelerini belirledi. Kurul, Pamukkale Üniversitesi’nden Prof.Dr. Celal Şimşek ve Yrd. Doç Dr. Saim Cirtil, Dumlupınar Üniversitesi’nden Bahadır Dikmen, Adnan Menderes Üniversitesi’nden Prof. Dr. Aslı Saraçoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Dr. Levent Ünverdi ve Mimar Hasan Yavuz ile Avukat Şükran Tezel’den oluştu.

İlk toplantısını gerçekleştiren kurul, önümüzdeki dönem görev yapacak başkan ve başkan yardımcılarını seçti. PAÜ Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Celal Şimşek, oybirliği ile kurula 3. kez başkan seçildi.

Aydın Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’na 8 yıldan beri başkanlık eden Prof.Dr. Celal Şimşek, 8 yıl içerisinde 6 bin kararın altına imza attığını belirtti. Alınan 6 bin kararın hiç birinin geri dönmediğini söyleyen Şimşek, “Bu bizim ne kadar doğru bir karar aldığımızın ispatıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
7 Mayıs 2024 Salı 12 28Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 16 28Sağanak Yağışlı
10 Mayıs 2024 Cuma 14 27Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 12 22Sağanak Yağışlı