REKLAMI GEÇ

Ramazan boyunca bu caddeler yayalara kapalı

Ramazan boyunca bu caddeler yayalara kapalı

Hıfzıssıhha Meclisi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ramazan ayında iftar ile sahur arasında kentin önemli caddelerini yaya trafiğine kapattı. Gazi Bulvarı, Çamlık Caddesi ve Yenişehir Yürüyüş Yolu iftar ile sahur arasında yayalara kapalı olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2020 Perşembe, 09:31

İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Hasan Karahan başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda koronavirüs önlemleri ve ramazan tedbirleri masaya yatırıldı.

Hıfzıssıhha Meclisi’nin aldığı en dikkat çekici karar, insanların toplu halde bulunmalarının önüne geçmek amacıyla yapılan düzenlemeler oldu.

Hıfzıssıhha Meclisi, kentte vatandaşların toplu katılacağı iftar, sahur gibi kalabalık grupları bir araya getiren her türlü etkinliğe ve iftar çadırlarına müsaade edilmeyeceğini kararlaştırıldı.

Hıfzıssıhha Meclisi, özellikle iftar ve sahur vakitleri arasında vatandaşların dışarıya çıkıp sosyal mesafe kuralını göz ardı edebilecekleri değerlendirerek, Çamlık Caddesi, Gazi Bulvarı, Yenişehir Yürüyüş Yolu’nun ve gerektiğinde Emniyet Müdürlüğü tarafından belirlenecek olan, iftar ve sahur vakitleri arasında vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı ve kullanabileceği caddelerin yoğunluk durumu ve zamanına göre yaya trafiğine kapatılmasına oy birliği ile karar verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı