REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu ile Eroğlu haftasonu Denizli’de

Ramazanoğlu ile Eroğlu haftasonu Denizli’de

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, haftasonu Denizli’ye gelerek bazı açılış ve temel atma törenlerine katılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2016 Cuma, 14:08

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, cumartesi günü saat 16.00’da AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nda İl Yürütme Kurulu Toplantısı’na katılacak. Pazar günü ise, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da katılacağı Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacak törende Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Denizli’de inşa edilecek 2 tesis ile Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından tesis edilecek 1 adet tesisin temeli atılacak.

Aynı törende DSİ tarafından tamamlanan 4 adet tesis ile Orman Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen 2 adet tesis de hizmete alınacak. Ayrıca Bakan Veysel Eroğlu Denizli’de orman köylülerini kalkındırmak için kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikalarını dağıtacak. Veysel Eroğlu’nun programı çerçevesinde Denizli’ye yapılması planlanan 131 milyon TL bedelli 18 yatırımı da açıklayacağı bildirildi.

Bakanlar Ramazanoğlu ile Eroğlu, törenin ardından teleferikle Bağbaşı Yaylası’na çıkarak burada öğle yemeği yiyecek. Saat 14.00’de Denizli Valiliği ziyaret edilecek, saat 14.45’te ise, Valilik Salonu’nda kaymakamlar daire müdürlerinin katılımıyla Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirilecek. İki bakan, saat 16.30’da AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ettikten sonra, saat 17.15’te Hayrat İnsani Yardım Derneği ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Bayırbucak Türkmenlerine Yardım TIR’ı Uğurlama Programı’na katılacaklar. Denizli Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Ramazanoğlu ile Eroğlu Denizli’den Ankara’ya hareket edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı