REKLAMI GEÇ

Rusların yıldıran baskılarından Denizlililer de nasibini alıyor

Rusların yıldıran baskılarından Denizlililer de nasibini alıyor

Türkiye ile Rusya arasındaki “uçak krizi”, Rusya’da faaliyet gösteren ve aralarında Denizlililerin de bulunduğu işadamları için zor bir dönemi başlattı. Birgün işyerleri polis tarafından basılan, ertesi gün savcılık tarafından ifadeye çağrılan işadamları, krizin ve yıldırmaya yönelik uygulamaların bir an önce son bulmasını bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2015 Cuma, 14:18

Suriye sınırında Rus uçağının düşürülmesiyle Türkiye ile Rusya arasında soğuk savaş yılları dahil, uzun süredir yaşanmayan bir kriz ortaya çıktı. Krizle birlikte Rusya’nın uygulamaya koyduğu yaptırımlar, iki ülke arasındaki ticareti olumsuz etkilerken, bundan işadamları da payını alıyor.

Uygulamalar Rusya’da faaliyet gösteren çok sayıda Türk, diken üstünde. Çünkü, Rus polisi ve savcılığının, Türklere yönelik uygulamaları yıldırma politikasının birer ürünü durumunda. Bu uygulamalardan Rusya’daki Denizlililer de etkileniyor.

Ayakkabı ve deri sektöründe faaliyet gösteren Denizlili ayakkabıcılar S.T. ve İ.B.’ye ait işyeri uçak düşürmenin gerçekleştiği günün ertesinde polis tarafından basıldı. İşyerinde çalışanlar, bir araca bindirilerek polis merkezine götürüldü. Bundan bir gün sonra da İ.B. “ifadenize başvurulacak” denilerek savcılığa davet edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu