REKLAMI GEÇ

Sağanak yağışta 50 su baskını

Sağanak yağışta 50 su baskını

Denizli’ye beklenen yağış nihayet düşerken, sağanak yağmur su baskınlarına yol açtı. Merkezdeki ilçeler ile Buldan, Sarayköy ve Tavas’ta 50 ev ve işyeri su baskınına uğradı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2016 Çarşamba, 09:50

Meteoroloji’nin “kuvvetli sağanak” yağış uyarıları yaptığı Denizli’de, dün öğleden sonra yağmur başladı. Zaman zaman şiddetini artıran yağmur, daha çok Merkezefendi, Pamukkale, Buldan, Sarayköy ve Tavas’ta etkili oldu.

Metrekareye 47.4 kilogram yağmur düşerken, Merkezefendi’nin İlbade, Sümer, Merkezefendi mahalleri ile Pamukkale’nin Anafartalar, Karşıyaka ve Dokuzkavaklar mahallelerinde 40’ın üzerinde ev ve işyeri su baskınına uğradı.

Buldan, Sarayköy ve Tavas’ta da 10 dolayında su baskını ihbarı alındı. İtfaiye ekipleri, ihbar gelen bölgelere yönlendirilerek, yağmur sularını tahliye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2025 Pazar 14 27Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 16 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 19 35Parçalı Bulutlu