REKLAMI GEÇ

Sağanak yağışta Denizli suya gömüldü

Sağanak yağışta Denizli suya gömüldü

Denizli’de akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık bir saat devam eden sağanak yağış, cadde ve sokakları sular altında bıraktı. Çok sayıda ev ve işyerleri su baskınına uğrarken, belediye otobüsleri bile suya gömüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2016 Pazartesi, 23:42

Meteoroloji’nin sağanak yağış uyarısına rağmen Denizlililer hazırlıksız yakalandı. Akşam saatlerinde başlayan sağanak, Merkezefendi ve Pamukkale’nin birçok mahallesinde etkili oldu. Yaklaşık bir saat süren yağmurda, İlbade ve Gümüşler bölgelerinde çok sayıda ev ve işyerini su bastı.

DEVLET HASTANESİ ÇOCUK POLİKLİNİĞİNİ DE SU BASTI
Sağanak yağışta sular altında kalan yerlerden birisi de Denizli Devlet Hastanesi’nin Çocuk Polikliniği oldu. Polikliniği zemin katı suyla dolarken, elektrik arızası da yaşandı. Bu nedenle servisteki hastalar, hastanenin başka birimlerine alındı.

denizli_suya_gomuldu-icc

OTOGAR BÖLGESİ SU ALTINDAYDI
Yağmurun etkili olduğu yerlerden birisi de Otogar bölgesiydi. Caddeyi dolduran yağmur suyu vatandaşlara zor anlar yaşadı. Buradan geçen belediye otobüsleri de suya gömüldü. Otogar’da da çok sayıda otobüsün mahsur kaldığı bildirildi.

Bu arada Eskihisar yolundaki alt geçitte bir araç mahsur kaldı. Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ekiplerinin yardımıyla araç çekildi.

denizli_suya_gomuldu-ic

İTFAİYE SEFERBER OLDU
Öte yandan birbiri ardına gelen su baskınları ihbarları nedeniyle ekipler sıkıntı yaşanan mahallelere sevk edildi. Ekipler, ev ve işyerlerindeki suların tahliyesi için yoğun tempoda çalıştı.

BİRÇOK MAHALLE KARANLIĞA GÖMÜLDÜ
Her yağışlı havada olduğu gibi bu akşam da yine kentin büyük bölümü karanlığa gömüldü. Bazı yerler bir saat elektriksiz kalırken, bazı mahallelerde kesinti daha uzun sürdü. Arıza bildirinmi ve elektriği ne zaman verileceğini öğrenmek için ADM Elektrik Dağıtım Şirketini arayanlar, müşteri temsilcilerine dakikalarca ulaşamadı. Ulaşıldığında ise yeterli bilgi verilmedi. Bazı vatandaşlara ise “Yağıştan dolayı santralimizde arıza oluştu. Sizi sağlıklı bir şekilde duyamıyoruz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu