REKLAMI GEÇ

Salgının vurduğu müzisyenler sokağa indi, Denizli şenlendi

Salgının vurduğu müzisyenler sokağa indi, Denizli şenlendi

Denizli’de korona salgını tedbirleri nedeniyle bir yıldan uzun süredir çalışamayan ve geçim sıkıntısı çeken müzisyenler enstrümanlarını alıp sokağa çıktı. Mimar Sinan Caddesi’nde vatandaşlara mini bir konser veren sanatçılar balkonlardan atılan bahşişleri topladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2021 Perşembe, 16:19

Denizli’de korona salgını nedeniyle uzun zamandır çalışamayan müzisyenler sokağa indi vatandaşın akşamını şenlendirdi.

Dün akşam saatlerinde Merkezefendi’nin Mimar Sinan Caddesi’ndeki kaldırımı sahneye çeviren Rakkas adlı orkestra, çaldığı şarkılarla sokakları şenlendirdi.

Ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar önce balkonlara koştu. Müzisyenlerin konser verdiğini gören vatandaşlar destek olmak amacı ile mandallara kıstırdıkları bahşişleri balkonlardan attı.

Daha sonra bazı vatandaşların müzisyenlerin yanına inerek oynadığı görüldü. Yaklaşık 15 dakika süren mini konser boyunca kanun, keman, klarnet ve darbuka sesleri sokağı şenlendirirken vatandaşların tüm dertlerini unutup eğlendikleri görüldü.

Rakkas adlı orkestranın kurucusu müzisyen Ferhat Şafak çok uzun zamandır kazanç elde edemediklerini ve geçim sıkıntısı çektiklerini belirterek, “Uzun zamandır çalışamıyoruz. Çalışacağımız eğlence mekanları kapalı. Başka işler de yok.  Ciddi sıkıntı çekmeye başladık. Müzik çalmak için mekana ihtiyacımız olmadığını düşündük sokakta çalmaya karar verdik. İnsanların memnun olduğunu gördük bizler de mutlu olduk. Desteklerle ayakta duracağız” diye konuştu.

Yorumlar

Ahmet Kara   -  Bağlantı 4 Haziran 2021, 13:50

Bunlar Denizli’li muzisyenler degil ki ? Sehir disindan gelip yine Denizlinin ekmegini yiyenler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu