REKLAMI GEÇ

Sanayi Bağlantı Köprüsü kısa süre içinde hizmete alınıyor

Sanayi Bağlantı Köprüsü kısa süre içinde hizmete alınıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, tamamlama aşamasına getirdiği Sanayi Bağlantı Köprüsü’nü kısa süre sonra hizmete alacak. Bölgedeki trafik yoğunluğuna son verecek Sanayi Bağlantı Köprüsü, özellikle sanayi siteleri arasında büyük bir ihtiyacı giderecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2018 Cuma, 09:00

Denizli’de ulaşım sorununa son vermek için köprülü kavşaklar, çevre yolu, üst geçitler, otoparklar, akıllı ulaşım sistemleri gibi milyonlarca liralık yatırımları tek tek hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, İzmir Bulvarı’ndaki trafiği akıcı hale getirecek Sanayi Bağlantı Köprüsü’nü tamamlama aşamasına getirdi.

Bir süre önce Denizli-İzmir, İzmir-Denizli istikametlerinin açıldığı Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde yan yolların bordür döşemesinin yapıldığı ifade edilirken, Sümer Mahallesi kısmında ise kavşak düzenlemesi yapılıyor. Yapımı tamamlanma aşamasına getirilen projeyi inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sanayi Bağlantı Köprüsü’nü kısa süre içerisinde hizmete açacaklarını söyledi.

“GÜNLÜK DEĞİL KALICI İŞLER YAPMA GAYRETİNDEYİZ”
Toplam 4 şeritli olacak Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün 1.ve 2. Sanayi bölgesini 3. Sanayi’ye bağlayacağını ifade eden Başkan Osman Zolan, bununla birlikte bölgedeki trafik yoğunluğunun azalacağını söyledi. Tesisin araç ve yaya trafiğine hizmet edeceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, Denizli’nin ulaşım sorununu en aza indirmek için başlattıkları çalışmaları birer birer tamamladıklarını belirtti. Denizli’nin daha kaliteli ve güvenli ulaşım imkanına kavuşması için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Şehrimizde kalıcı eserler bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Günlük değil kalıcı işler yapma gayretindeyiz. Bu eserlerimiz uzun yıllar kentimize hizmet edecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

UZUNLUĞU 500 METRE
1.ve 2. Sanayi bölgesini 3. Sanayi’ye bağlayacak Sanayi Bağlantı Köprüsü, 5 ayak üzerine inşa ediliyor. 4 ayak açıklığı bulunan köprünün, orta yaka açıklığı 52 metre, baştaki iki ayak açıklığı ise 32 metre olacak. Bağlantı yolları dahil köprünün toplam uzunluğu 500 metre olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
8 Temmuz 2025 Salı 25 41Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 26 42Sıcak
10 Temmuz 2025 Perşembe 25 41Sıcak
11 Temmuz 2025 Cuma 23 40Sıcak
12 Temmuz 2025 Cumartesi 23 39Sıcak