REKLAMI GEÇ

Sazköy’de ücretsiz tarama

Sazköy’de ücretsiz tarama

Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım ve Vali Yavuz Erkmen’in eşi Nevhilal Erkmen ile vali yardımcılarının eşlerinden oluşan heyet, Bozkurt İlçesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 19 Şubat 2010 Cuma, 18:14

Program çerçevesinde ilk olarak Bozkurt Kaymakamlığı ziyaret etildi. Bozkurt Kaymakamı Yasin Öztürk, Bozkurt Belediye Başkanı Deniz Arda ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım ve Bayan Erkmen, kaymakamlık makamında bir süre Kaymakam Yasin Öztürk’den ilçe hakkında bilgiler aldılar. Heyet daha sonra Bozkurt İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve Çınar Halıcılık firması işbirliği ile açılan halıcılık kursuna katılan kursiyerleri ziyaret ettiler.

SAZKÖY’DE ÜCRETSİZ DİŞ VE GÖZ TARAMASI YAPILDI
Heyet daha sonra ilçeye bağlı Sazköy’ü ziyaret etti. Sazköy Anaokulunu ziyaret eden heyet üyeleri burada çocuklara hediye dağıttılar. Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım ve Bayan Erkmen ile diğer protokol üyeleri köy konağı bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler. Burada köy meydanında kurulan Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı mobil aracı ve Akademi Göz Hastanesi mobil göz tarama aracı ile öğrenciler ve vatandaşlara ücretsiz sağlık taraması yapıldı. Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım ve Bayan Erkmen, yine İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan halıcılık kurslarını ziyaret ettiler. İpek halıların dokunduğu kurslara 25 kursiyer katılıyor.

YARDIMA MUHTAÇ AİLELER UNUTULMADI
Etkinlikler çerçevesinde yardıma muhtaç ailelerde ziyaret edildi. Heyet, ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketi dağıtarak ailelerin sorunlarını dinledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu