Seçim güvenliği toplantısı yapıldı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri ile ilgili Seçim Güvenliği Toplantısı Vali Hasan Karahan başkanlığında yapıldı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2019 Cuma, 16:12
Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Kemal İnan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Alper Özkan, İl Seçim Kurulu Müdürü Faruk Kamber ile ilgili diğer görevliler katıldı.
Toplantıda; 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerin Denizli il genelinde huzur ve güven içerisinde yapılması amacıyla; İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın hazırladığı “Oy Verme Günü Alınacak Emniyet Tedbirleri” konularının üzerinde durulurken, seçimler öncesinde ve sonrasında alınacak güvenli tedbirleri ve yapılması gereken çalışmalar görüşülerek karara bağlandı.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
16 Mayıs 2025 Cuma | 14 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 29 | Çok Bulutlu |
18 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 30 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 16 | 31 | Az Bulutlu |