REKLAMI GEÇ

Seçim güvenliği toplantısı yapıldı

Seçim güvenliği toplantısı yapıldı

31 Mart Yerel Seçimleri için Seçim Güvenliği Toplantısı Denizli Valisi Hasan Karahan Başkanlığı’nda yapıldı. Toplantıda seçim günü alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2019 Çarşamba, 10:28

Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı. Valilik Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Denizli Valisi Hasan Karahan başkanlık etti. Toplantıya Vali Yardımcıları Ali Cergibozan, Hakkı Ünal, Turan Atlamaz ve Celalettin Cantürk, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ile kurum il müdürleri katıldı.

Daha önceki seçimlerde olduğu gibi gelecek seçimlerinde huzur içinde geçeceğine inandığını söyleyen Vali Hasan Karahan, “Vatandaşlarımız ilimize yakışır biçimde hoşgörü ve olgunluk içinde hür iradelerini sandığa yansıtabilmeli. Bunun için tüm tedbirlerin alınması gerekiyor” dedi.

Diğer taraftan Denizli Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Alper Özkan ise toplantıda seçim günü alınacak emniyet tedbirleri hakkında bir sunum yaptı. Daha sonar alınacak emniyet önlemleri ve yapılacak çalışmalar karara bağlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı