Şehiriçi ulaşıma yüzde 14.28 zam

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla belediye otobüsleri ve minibüslerde yolcu taşıma ücretine zam yapıldı. Yüzde 14.28 oranındaki zamla yeniden belirlenen tarife 1 Şubat’ta yürürlüğe girecek.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2016 Perşembe, 13:55
Toplu taşıma hizmetine zam yapılacak söylentileri gerçeğe dönüştü. Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın talebini inceleyen Büyükşehir Belediyesi UKOME, yolcu taşıma ücretlerini yeniden belirledi. Minibüslerde 1 lira 75 kuruş olan sivil yolcu taşıma ücreti 2 liraya, 1 lira 25 kuruş olan öğrenci yolcu taşıma ücreti 1,5 liraya çıkarıldı.
SEMERCİ: 3 YILDIR ZAM YAPMIYORDUK
Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, UKOME’den çıkan kararla ilgili Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada, “Üç yıldır aynı tarifeden yolcu taşıyorduk. Ancak yedek parçadan akaryakıta bu sürede zamlar geldi. Yeni fiyat düzenlemesiyle ilgili talebimiz uygun görüldü” dedi.
BELEDİYE TOPLU TAŞIMA HİZMETİ DE ZAMLANDI
Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaşım A.Ş. aracılığıyla verdiği toplu taşıma hizmetinde de ücretler yeniden belirlendi. UKOME kararıyla otobüslerde de minibüsler gibi sivil yolcu 2, öğrenci 1,5 liraya taşınacak. 80 binişlik abonman için ise öğrenciler 75, siviller 105 lira ödeyecek.
Şehiriçi yolcu taşımada yüzde 14.28 oranındaki zamlı tarifenin 1 Şubat’tan itibaren uygulanacağı açıklandı.
Yorumlar
3 senedir ayni tarifeden tasıyorlar normaldir zam olması . işine gelmeyen binmesin yurusun
Denizli Yaşanacak kent olmaktan çıkmıştır 2 sene içinde çok şeyler değişti burada hayat çok pahalandı eski denizliyi çok arayacağız artık… ha istanbul ha Denizli fark yok durum vahim…
belediye bedavacı 65 yaş paralarını bizden alacak 65 yaşlardanda oy alacak ne yapsın adamlar
Begenmeyen başka şehirde yaşayabilir kimseyi zorla tutmuyorlar
Asgari ücret 1300 oldu o boyle oldu su şöyle oldu vergi dilimleri girdi zaten zamlarda eksik kalır mi verginin vergisi aliniyosa daha ne olsun zamda olur gam da
Petrol 115 dolardan 30 dolarlara düştü.Bu otobüs ve minibüsler petrol ürünleriyle değil,herhalde suyla çalışıyor.Malum suyada %25 zam yapmışlardı.Ne yapsınlar canım.Zenginlerden vergi alamayınca,dolaylı vergi alırsın olur biter.
servis aracı sadece mazotla çalışmıyor. Asgari ücret artışı ile beraber bağkur da arttı. Yedek parça vb.maliyetleri de artış gösterdi.
YEEETEER ARTIK elektriğin dağıtım bedellerine zam ona zam buna zam şimdide denizlide bu mu yahu 3 yıldır yapmadık diyorrr..benzin 4,5 motorin 3,5 50 litre depo en az 175 tl 4 sefer git gel 14 kişi 2 öğrenci toplam 188 tl fiyat:1,75-1,25 kar varmı var
ocak ayının kaderini hükumet zam ayı olarak tayin etti. a’dan z’ye her şeye zam geliyor ve hiç kimse sesini yükseltmiyor. gelsin bakalım buna da zam gelsin… zaten başka da bir şey kalmadı..
benzine mazota zam mı geldi de zam yapıyorlar denizli için 2 lira çok fazla
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
7 Temmuz 2025 Pazartesi | 25 | 41 | Sıcak |
8 Temmuz 2025 Salı | 26 | 41 | Sıcak |
9 Temmuz 2025 Çarşamba | 26 | 42 | Sıcak |
10 Temmuz 2025 Perşembe | 26 | 41 | Sıcak |
11 Temmuz 2025 Cuma | 24 | 40 | Sıcak |