REKLAMI GEÇ

SERİNHİSAR’DA ZOLAN SESLERİ

SERİNHİSAR’DA ZOLAN SESLERİ

Serinhisar ziyaretinde coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Yatağan’da vatandaşlara seslendi. Başkan Zolan, “Yaptığımız hizmetlerden sadece bizler değil, torunlarımızın torunları da faydalanacak. Allah’ın izniyle burayı baştan aşağıya değiştireceğiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 3 Mart 2014 Pazartesi, 16:20

İlçe ziyaretlerine devam eden Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, bu kapsamda Serinhisar’da vatandaşlarla buluştu. AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar ve AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Kobaş’ın katılımıyla AK Parti Yatağan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren Başkan Zolan, partisinin Serinhisar Meclis Üyesi adaylarını tanıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Başkan Zolan önemli konulara değindi.

denizli-osman-zolan-serinhisar-ic

“HİZMET KERVANINI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Serinhisar ve Yatağan’ın Büyükşehirle birlikte büyük hizmetler alacağını kaydeden Başkan Zolan, “Bu güzel karşılamanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Yatağan bizim özümüz. Yatağan bizim köklerimizin sapa sağlam durduğu yer. Ne zaman Yatağan’a gelsek, manevi duygularımız canlanır. Bu sebepten Yatağan’a gözümüz gibi bakmak zorundayız. İnşallah, Serinhisar’ımız ve Yatağan’ımız Büyükşehirle büyük hizmetler alacak. 30 Mart’ta yeni bir başlangıç yapıyoruz ve Büyükşehire ilk adımı atıyoruz. İnşallah, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Serinhisar Belediyesi ile kol kola gireceğiz. Sizlerin de yardımıyla hizmet kervanını daha ileriye taşımak için gayret sarf edeceğiz” dedi.

“DENİZLİ HAK ETTİĞİNİ ALDI”

Konuşmasında Denizli’deki büyük değişimden bahseden Zolan, “Adeta büyük bir köy olan Denizli’miz çok şükür 10 yılda; AK Parti belediyecilik anlayışıyla alt yapısıyla, üst yapısıyla, şehir giriş ve çıkışlarıyla çok büyük yol aldı. Bugün baktığımızda Denizli’miz her yönüyle hak ettiğini aldı. Büyükşehir olmayı da hak ediyordu, Büyükşehri de aldı” diye konuştu.

“HİZMETLERİMİZ EVLADİYELİK OLACAK”

Geçici işler yapmadıklarını ve bundan sonra da yapmayacaklarının altını çizen Başkan Zolan, “Bizim işimiz vatandaşımızın hizmetkarı olmak. Bizim işimiz, hiçbir zaman aldatmadan ve aldatılmadan hizmet etmek. Göz boyamadık, boyamayacağız. Geçici işler yapmadık, yapmayacağız. Yapacağımız hizmetler evladiyelik işler olacak. Yaptığımız hizmetlerden sadece bizler değil, torunlarımızın torunları da faydalanacak. Eğer buna razıysanız; sizlerden sabır ve desteklerinizi bekliyoruz. Allah’ın izniyle burayı baştan aşağıya değiştireceğiz” diyerek destek istedi.

YATAĞAN’LILAR BU MÜJDEYLE COŞTU

Yatağan’daki kültür miraslarına sahip çıkacaklarını ve bunu en iyi şekilde tanıtacaklarının sözünü veren Başkan Zolan şunları söyledi:
“Yatağan bıçakçılığımız için ne gerekliyse o noktada Belediyemiz her zaman göreve hazır olacak. Gerek sanayi sitesiyle gerekse üretilen bıçakların tanıtılmasıyla ilgili ne gerekiyorsa gerçekleştirilecek. Kefe yaylamızla ilgili ayrı hayallerimiz var. Başta yolları düzeltilip, yeni yatırımların yapılması gerekiyor.”
denizli-osman-zolan-serinhisar-ic-1

“SÖZ VERİYORSAK, MUTLAKA YAPARIZ”

“Serinhisar’a, Yatağan’a, Yüreğil’e, Kocapınar’a neler yapılacak diye oturduk defalarca düşündük. Projeleri ürettiğimiz ekip arkadaşlarıma da hep şunu söyledim, bir proje yazıyorsak, bir söz veriyorsak mutlaka yapılmalı. 5 yıl sonunda vatandaşlarımızın karşısına eksik çıkmamalıyız. Biz söz verdik mi ne pahasına olursa olsun yaparız dedik ve bu doğrultuda projelerimizi hazırladık. Serinhisar’ımız için 73 tane proje hazırladık. İnşallah Mehmet Kobaş kardeşimle birlikte verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Bu hizmetleri Serinhisar’la buluşturacağız. Mehmet Kobaş kardeşimin verdiği sözler, bizim sözümüzdür. İnşallah Büyükşehir Belediyesi ve Serinhisar Belediyesi olarak başarılı işlere imza atacağız. Bizim mazeretlerimiz yok. Bizler gece gündüz demeden çalışıp sizlerin dertlerine derman olmak zorundayız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 31Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 31Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 16 30Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu