REKLAMI GEÇ

Sevgi Eli yeni yerinde

Sevgi Eli yeni yerinde

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, kuruluşunun 10. yıldönümünde yeni hizmet binasına taşındı. Muratdede Mahallesi’nde 3 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek olan Sevgi Eli, muhtaçlara buradan yardım elini uzatacak.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2016 Pazar, 15:59

Muhtaçların yardımına koşmak için 10 yıl önce 14 Şubat Sevgililer Günü’nde açılan Sevgi Eli, 10 yıl sonra aynı gün yeni hizmet binasına kavuştu.

denizli-sevgi-eli-acilis-ic-1
Merkezefendi’nin Muratdede Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine, AK Parti Milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Vali Yardımcısı İsmail Kaygısız, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
BİN METREKARELİK KAPALI ALANDA MAĞAZA HİZMETİ VERECEK
Uzun süre Kayalık Caddesi’nde bulunan Sevgi Eli, Muratdede Mahallesi Merkezefendi Caddesi üzerinde, Bodrum+zemin+2 katlı binada mağazada hizmeti verecek, ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam edecek.

denizli-sevgi-eli-acilis-ic-2
EN BÜYÜK SERVET SEVGİDİR
AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Sevgi Eli’nin açılışı 10 yıl önce Sevgililer Günü’nde gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, “Aslında Sevgililer Günü Sevgi Günü’dür. Yine bir Sevgi Günü’nde Sevgi Eli’nin yeni hizmet binasının açılışı yapıyoruz. İnsanların en büyük serveti de sevgidir. Eğer, maddi varlığınızı sevgiye dönüştürebiliyorsanız ne mutlu size. İşte Sevgi Eli, 10 yıldan beri maddi varlıklarını sevgiye dönüştüren hayırseverlerin desteği ile hizmet veriyor. Vermeye de devam edecek” dedi.

25 BİN HAYIRSEVERİN DESTEĞİ İLE 100 BİN KİŞİYE YARDIM ELİ UZATILDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevgi Eli’nin kuruluşundan bugüne kadar destek verenlere teşekkür ettiği konuşmasında, “Sevgi Eli’ne bugüne kadar 25 bin hayırsever destekte bulunmuş ve bu yardımlar, 100 bin kişiye ulaştırılmış. Burada yapılan her yardım kayıt altına alınmaktadır. İsteyen istediği takdirde görebilir” dedi.

denizli-sevgi-eli-acilis-ic-3
MAĞAZA HİZMETİ VERECEK
Açılış gerçekleştirilen Sevgi Eli yeni hizmet binasında kadın-çocuk ve erkek giyimi olmak üzere üç bölümden oluşuyor. İhtiyaç sahiplerinin, istedikleri renkte üzerlerine göre giyeceklerini seçebileceklerini belirten Başkan Zolan, “Hani ‘Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek’ derler ya. İşte bu tam anlamıyla burada yaşatılacak. İhtiyaç sahipleri mağazaya gider gibi buraya gelecekler ve bedenlerine göre, zevklerine göre kıyafetlerini seçebilecek” diye konuştu.

denizli-sevgi-eli-acilis-ic
Açılış konuşmalarının ardından davetliler, mağazayı gezdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu