REKLAMI GEÇ

2019 yılı için Denizli protokolünün yeni yıl mesajları

2019 yılı için Denizli protokolünün yeni yıl mesajları

Sevinçleri, acı tatlı hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Yeni umutlar ve yeni beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Nice mutlu ve sağlıklı yıllara….

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2018 Pazartesi, 11:22

Bu düşüncelerle Denizli protokolü hem halkın yeni yılını kutladı, hem de yeni yıla ilişkin beklentilerini dile getirdi.

Protokol mesajları:

DENİZLİ VALİSİ HASAN KARAHAN:
“Hüzünleri, sevinçleri ve yaşanan acı tatlı hatıraları ile gerek ülkemiz gerekse dünya için birçok önemli gelişmeye sahne olan bir yılı daha geride bırakıyoruz. İnsanoğlu için hayatın vazgeçilmez parçası olan güzel umutlar ve yeni beklentiler ile yeni yılı karşılıyoruz. Her yeni yıl beraberinde yeni umutları, yeni umutlar ise daha güzel başlangıçları hayatımıza getirir. Her zaman olduğu gibi Aziz Milletimizin bütün fertleri ile daha güçlü bir şekilde kucaklaşarak güzel umutlarla yeni yıla adım atacağız. Türkiye’nin modern dünyada büyüklüğüne yaraşır bir konumda yerini alabilmesi adına daha çok çalışmak ve üretmek mecburiyetinde olduğumuzun bilincindeyiz. Bu anlayıştan yola çıkarak her birimizin kendi alanında üzerine düşen sorumluluğu farklı bir çaba ile ortaya koyma mesuliyeti vardır.
Amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe huzura ve barışa olan inancımızı tazeleyerek, ülkemizi ve Denizli’yi hak ettiği noktaya taşımaktır. Geride bıraktığımız yılda olduğu gibi, 2019 yılında da toplumun tüm kesimleriyle tam bir işbirliği ve dayanışma içinde Denizlimiz için planladığımız yeni yatırım projeleri ile sosyal projelerin kararlılıkla hayata geçirilmesi ve vatandaşlarımızın kullanımına sunulması için azami gayret sarf edeceğiz. İnanıyorum ki yeni yılda bütün vatandaşlarımız Devletimizin ve Yüce Milletimizin hedeflerine ulaşması, mazlum milletlerin yegâne umudu olan Devletimizin gücüne güç katması ve bekası doğrultusunda birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde her zaman olduğundan daha fazla kenetlenecek, bu istikamette emin adımlarla yürümeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının ülkemiz, milletimiz, İlimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eder; tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ VE DENİZLİ MİLLETVEKİLİ AV. CAHİT ÖZKAN:
“2018 yılı sona ererken yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu bütün Türk Milleti ile paylaşıyor, 2019 yılının milletimiz ve bütün insanlık için huzur, barış, refah ve istikrar getirmesini temenni ediyorum. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, aziz milletimize metanet diliyorum. Önümüzdeki yıl, gerek içeride, gerekse dışarıda yine çok önemli gelişmelerin bizi beklediğini biliyoruz. Her alanda ülkemizi güçlendirerek, devlet-millet tam bir dayanışma içerisinde karşımıza çıkabilecek yeni sıkıntılara hazırlıklı olmak için gece, gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. 2019 yılının Mart ayında yapılacak mahalli seçimler ülkemizin geleceği bakımından kritik öneme sahiptir. Tüm vatandaşlarımdan, ülkemizin ve milletimizin geleceği için heyecanı, hedefi, projesi, enerjisi olan kadrolara sahip çıkmalarını, onlara yol göstermelerini bekliyorum. Bu kritik süreçte kışkırtmalara karşı uyanık olmalı, siyasi hesaplar uğruna bizi birbirimize düşürmek isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz. Son olarak, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet uğrunda gözlerini kırpmadan hayatlarını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. 2018 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.”

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ŞAHİN TİN:
“2018 yılını ardımızda bırakarak yepyeni bir yıla, 2019 yılına ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu vesileyle hemşehrilerimizin yeni yılını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu huzurlu ve bereketli bir yıl yaşamalarını temenni ediyor, yeni yılın hayırlı ve güzel bir gelecekle kucaklaşmaya vesile olmasını diliyorum. 2018 yılı bizim için dolu dolu geçti. Denizli’mizde birçok etkinliğe iştirak ettik. Milletimizin mutlu ve hüzünlü gününde her an yanında olmaya çalıştık. Bununla birlikte Ankara’da milletimizin sesi soluğu olmaya, sorunlarına çareler aramaya gayret ettik. Başta Gazi Meclisimizin Genel Kurulu olmak üzere Komisyon toplantılarına aktif katılarak, yapılan yasal düzenlemelerde milletimizin haklarını korumak ve savunmak için üzerimize düşeni fazlasıyla yapmanın gayretinde olduk. Ayrıca ilimize gelmesi için gayret sarf ettiğimiz yatırımların planlanması ve uygulanması konusunda ısrarlı takibimizi sürdürdük. Bakanlıklarla sürekli görüşmeler yapıp ilimizin hak ettiği hizmetlere kavuşmasının önünü açtık. Yakılan her meşalenin ışığı mazlumlara umut olmaya, yepyeni bereket pınarlarının önündeki engelleri bir bir kaldırmaya vesile olmaya devam edecektir. Bu vesileyle 2018 yılında yaşadığımız üzücü hadiselerin 2019 yılında yaşanmaması temennisiyle 2019 yılının bereketli ve güzel bir yıl olmasını diliyorum.”

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN:
“2018 Denizlimizin kazandığı bir yıl olmuştur. Birçok güzel işlerin tamamlandığı ve hizmete alındığı bir yıl olmuştur. Çok şükür, 2018 yılında vatandaşlarımızla el ele, kol kola Denizlimizi daha iyiye ve daha güzele götürdük. Ve bunu hep birlikte başardık. Denizlimiz bugün dünden daha iyi. 2019 yılı tüm insanlarımıza sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve barış getirsin. Allah’ım herkesin gönlündekini var etsin. 2019 yine Denizlimizin kazançlı çıktığı bir yıl olsun. Denizlimiz kazanmaya devam etsin. Kötü olayların olmadığı huzurun hakim olduğu yeni bir yıl olsun. Denizlimiz her yönüyle daha iyiye daha güzele gitsin. Bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılımızın hayırlara vesile olmasını diler, şehrimize, insanlarımıza, ülkemize güzellikler getirmesini temenni ederim. Birlik ve beraberlik içinde Allah’ım yolumuzu açık etsin. Hepinizin yeni yılını kutluyorum.”

DENİZLİ BARO BAŞKANI MÜJDAT İLHAN:
“Yeni yıl, yeni umutlar, yeni başlangıçlar, yeni hedefler demektir. 2018 yılını iyisiyle, kötüsüyle geride bırakıp, 2019 yılına yeni umutlarla, yeni başlangıçlarla, yeni hedeflerle hoşgeldin diyoruz.
2019 yılında da hukukun üstünlüğünün egemen olduğu, hiçbir hukuksuzluğun yaşanmadığı, demokrasinin tüm kurallarıyla işletildiği bir yıl olmasını ümit ediyoruz.
Yeni yılda yargının ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözülmesi umuduyla, ulusumuz için, ülkemiz için, kentimiz için güzel, adaletli bir yıl olmasını diler, sevgi ve saygılarımızı sunarız.”

ÇAL BELEDİYE BAŞKANI FETHİ AKCAN:
“2019 yılı Türk milletinin silkinip ayağa kalkma yılı olsun. Yeni yıl, ülkemiz ve İslam dünyası için sağ duyu, akıl, uzlaşı ve toplumsal dayanışma yılı olsun. Milli bekayı yıkmak, milli birliği yok etmek maksadıyla devreye alınan dış kaynaklı tahrik kampanyası ve sistematik saldırı kumpanyası ısrarla körüklenmeye devam ediyor. Türk milleti, 15 Temmuz hain darbe girişiminde kutlu varlığını nasıl savundu ise, savunmaya devam edecektir. 2018 yılı ve öncesi yıllarda kardeşliğimize kara çalmak isteyenlerin, 2019 yılında bir kez daha ezilip geçilmesi en büyük temennimizdir.
Ülkemizin her köşesinde, Denizli’de, Çal’da ikamet eden vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. İnsanlarımızın inanışı, kökeni, mezhebi ne olursa olsun yeni yıl bizlere birlik ve beraberlik getirsin. 2019 yılında barış, birlik ve beraberliğimiz, dostluğumuz daha da kaynaşsın. Türk milleti tarih boyunca silkinip ayağa kalkmayı başarmıştır. Yine başaracağız.”

SARAYKÖY BELEDİYE BAŞKANI AHMET NECATİ ÖZBAŞ:
“Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz. 2019 yılında geride bıraktığımız yıllardaki gibi hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacaktır. 2019 yılında da hizmet zincirimize yeni projeler ekleyerek ilçemizi ekonomide, sanatta, kültürde ve eğitimde daha ileriye taşıyacağız. Önce hemşerilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak hizmetlerimizi sonra ilçemizi daha da güzelleştirecek yeni projelerimiz için adımlar atacağız. Her yıl bir önceki yılı kıskandıran hizmetlerimiz yer aldı. 2019 yılında da geride bıraktığımız yıllardaki hizmetlerimizi kıskandıracak büyük yatırımlar yer alacaktır.  Siz kıymetli hemşerilerimizin refah, konforlu yenilikler içerisinde geçireceği bir yıl olacağı sözünü vererek tüm hemşerilerimin yeni yılını en içten duygularla kutlar saygı ve sevgiler sunarım.”

CUMHURİYET HALK PARTİSİ İL BAŞKANI MAHİR AKBABA:
“Yeni yılda, 2019’da acıların, zulümlerin, adaletsizliklerin son bulduğu; huzurun, mutluluğun, refahın, karşılıklı sevginin, saygının ve muhabbetin olduğu bir Denizli’de buluşmak dileğiyle, hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Kalın sağlıcakla.”

VATAN PARTİSİ İL BAŞKANI İBRAHİM KASAPOĞLU:
“2018 Ortadoğu halklarının büyük zaferiyle kapanıyor. ABD Batı Asya’ya silahıyla geldi. Türkiye, Irak, Suriye, İran, Rusya, Yemen, Afganistan halkalarının silahıyla gidiyor. Batı Asya’nın mazlum milletleri, 2019 yılında, dünyada yeniden bağımsızlık, özgürlük meşalesi yakıyor. Yeni yıla umutla ve güvenle giriyoruz. Türkiye 35 yıllık terörle mücadelesinde, vatanını birleştirme ve bütünleştirme savaşının sonuna geliyor. ABD gitti, PKK/PYD piyonları bitti. Artık PKK’nın beyaz bayrak çekmesinin dışında hiç bir şansı kalmadı. Borçlanma ekonomisinin de sonuna geldik. Ekonomik krizi yeniden bir üretim devrimiyle aşabiliriz. Türkiye 1930’lardaki Atatürk’ün Karma Ekonomik modelini yeniden hayata geçirecektir. Atlantik’in küreselleşme çağı kapandı. Avrasya’nın Atatürk çağına merhaba diyoruz. Türkiye yeniden Kemalist Devrimi tamamlama yoluna giriyor. 2019 bütün insanlığa ve Türk Milletine kutlu olsun.”

MHP DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ YUSUF GARİP:
“2018 yılını acısıyla tatlısıyla bitirmiş bulunmaktayız. Yeni bir yıla girmenin mutluluğu ve heyecanı içindeyiz. Yeni yılda ve daha nice yıllarda büyük Türk milletinin gücüne inanarak, ümidimizi canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan, yorulmadan yine Türk- İslam ülküsü için mücadelemizi sürdüreceğiz. Yeni ümitler ve yeni beklentilerle girilen yeni yılda öncelikle temennim ülkemiz ve tüm dünyada huzurun, sevginin ve hoşgörünün egemen olmasıdır. Ülkemiz üzerinde hesap yapanların hüsrana uğradığı, mutluluk, bereket ve sevinç dalgasının her vatandaşımızın hanesine yerleştiği bir yıl olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 2019 yılının Türk – İslam alemine bereket, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.”

DENİZLİ TİCARET ODASI BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN:
“Yeni yıl, bizi birbirimize yakınlaştıran, millet bilincimizi pekiştiren, ülkemizin daha güçlü ve lider konumda olduğu yeni bin yılın habercisi olsun. 2018’i geride bırakırken, her zaman olduğu gibi yine yüzümüz geleceğe dönük ve daha ileriye bakıyoruz… İstiyoruz ki, dün olduğu gibi yarın da devletimize, ülkemize ve milletimize değer kattığımız bir hayat sürmenin gayretiyle, çalışıp kazandığımız, üretip sattığımız, hep beraber kalkındığımız güzel günler her daim sürsün. Bunun için de, şu güzel sözü kendimize düstur edindik ve dünyaya yeniden geliyormuş, işe yeni başlıyormuş gibi ilk günkü heyecanla, 1 Ocak’ta yeniden yola çıktık: “Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak!”. İşte bu manidar vecizin de sahibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aynı zamanda “Servet ve onun tabii neticesi olan refah ve saadet, yalnız ve ancak çalışkanların hakkıdır!” diyerek, hepimize rehberlik ediyor. İnanıyoruz ki, bu inanç ve gayret bizde olduğu müddetçe, baş edemeyeceğimiz zorluk, aşamayacağımız engel yok! Milletimizin, insan üstü bir çabayla tarih boyunca nereden nereye geldiği herkesin malumu. Şimdi, daha ileriye ve daha güzele ulaşmanın, yokluk ve savaşların ardı arkasının kesilmediği eskiye nazaran, daha kolay olacağı günlerdeyiz… Ülke olarak, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz! 2019’un, başta ailemiz ile evimize ve işimize, akabinde devletimize, milletimize ve insanlığa, içinde bulunduğu zorluklar ve sıkıntılardan kurtulmaya açılan yolda, umut ve çare olmasını diliyorum… Yeni yıl, dünyamıza bereket, güzellik ve iyilik getirsin; hayırlara vesile olsun.”

DENİZLİ SANAYİ ODASI BAŞKANI MÜJDAT KEÇECİ:
“Acısıyla, tatlısıyla bir yılı geride bıraktık. Yeni yıla yeni umutlarla giriyoruz. Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan, yeni beklentiler, yeni umutlar demektir.
2018 iş dünyası için zorlu bir yıl oldu ancak hiçbir zaman pes etmeyeceğiz. Ekonomik büyüme üretimle oluyor. Üretim olursa istihdam, ihracat artıyor. Ne kadar fazla üretim yaparsak ekonomi o kadar büyüyor. Üretim alanlarına, katma değeri yüksek ürünlere yönelmeliyiz. Mevcut potansiyelimizle daha fazla üretmek, ekonomimizi daha fazla büyütmek, ülke olarak zenginleşmek istiyoruz. Yeni yılın başta ülkemiz ve tüm insanlık için barış, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.
2019 ülkemizde, kentimizde ve dünyamızda barışın, sevginin ve saygının hüküm sürdüğü bir yıl olsun. Yeni yılınız kutlu olsun.”

CUMHURİYET HALK PARTİSİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞENİZ SÜZEK DOĞAN:
“Yeni bir senenin, Türkiye’nin hak ettiği değişimlere sebep olmasını diliyorum. 2019 yılı hayal edilen, mutlu Türkiye’ye taşıyacak yıl olacak. 2019 yılı başlangıcı itibari ile değişim rüzgarını Denizlimize taşıyacak. Ne mutlu ki bu değişimin bir kanadında Merkezefendi olacak. “Martın sonu bahardır.” diyerek yola çıktık. Bu yolun taşlarını 2019’un başında dizeceğiz ve Mart’ta bütün hemşerilerimizin, Denizli’de aradığı yeni soluğu Merkezefendi’ye getireceğiz. Yeni yılda mutlu, yüzü gülen, yenilikçi Denizlililerin adresini Merkezefendi olarak belirleyeceğiz ve 2019’da Denizli’de hayallerin gerçek olmasına yönelik adımların atılacağı bir yıl olacak. Denizli’de özlenen ve aranan belediyecilik anlayışının adresi Merkezefendi Belediyesi olacak. Bizler ki, ülkemizin karanlık zamanlarında dahi bir umut ışığı yakabilmiş ve bu ülkeyi Atatürk’ün önderliğinde karanlık güçlerden kurtarabilmiş bir nesiliz. Ülkemizin aydınlanması kentlerin aydınlanması ile sağlanacaktır. Bu yolda rehberimiz her zaman ki gibi Ulu Önder Atatürk olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2018 yılında başta şehitlerimiz olmak üzere kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, 2019 yılının ülkemize, şehrimize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Osman ZOLAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı

_

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu

Genel Sekreter

Mustafa ÜNAL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter

_

Denizli Harita

denizli-side

http://adres.denizli.bel.tr/

Büyükşehir Rehber

Adres Denizli Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2 PK:20100
Tel: +90 (258) 280 20 20
Tel: +90 (258) 265 21 37
Sms: +90 (258) 265 21 37
Fax: +90 (258) 280 29 99
Mail: denizli@denizli.bel.tr

http://denizli.bel.tr/

/denizlibuyuksehirbld

_

Büyükşehir İlçe İrtibat

ACIPAYAM - 0541-612 33 38

SERİNHİSAR - 0541-672 70 64

KALE VE BEYAĞAÇ - 0541-612 33 44

TAVAS - 0549-541 23 30

SARAYKÖY VE BABADAĞ - 0533-667 39 41

BULDAN - 0541-672 70 16

ÇİVRİL VE BAKLAN - 0533-733 25 73 0549-744 58 82

ÇAL VE BEKİLLİ - 0549- 747 33 58

BOZKURT VE ÇARDAK - 0549-541 23 26

_