REKLAMI GEÇ

Sevindik Vadi Park, Denizli’ye yakıştı

Sevindik Vadi Park, Denizli’ye yakıştı

Sosyal, kültürel ve spor alanları ile Denizlilileri hayatın yorucu ve stresli temposundan uzaklaştırma imkanı sağlayan Sevindik Vadi Parkı bölgenin çehresini değiştirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından birisi olarak gösterilen Sevindik Vadi Park projesinde imzası bulunan firma ise Kaya Yapı Grup A.Ş.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2015 Pazartesi, 15:26

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından geçen yıl mart ayında açılışı gerçekleştirilen Sevindik Vadi Park, bir yıldan daha kısa sürede tamamlandı. Kaya Grup A.Ş. sahibi Emin Kaya, 24 Mart 2013’te inşaata başlarken “bir yıl içinde bitireceğiz” sözünü verdiklerini ve projeyi süresi içinde tamamladıklarını söyledi.

PROJEYE KAYA GRUP İMZASIdenizli-kaya-yapi-sevindik-parki-ic-5
Sevindik Vadi Park projesinde sözlerini yerine getirmenin ve Denizli’ye kazandırılan güzel bir eserde imzaları bulunmasının mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Kaya, “Ortaya güzel bir proje çıktı. Yaptığımız işin kalitesiyle övünç duyuyoruz. Bu örnek bir projedir, refarans alınan, referans gösterilen bir projedir” dedi.

SEVİNDİK CAZİBE MERKEZİ OLMA YOLUNDA
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da Vadi Park’ın hizmete sunulmasıyla Sevindik Mahallesi ve çevresinin cazibe merkezi haline gelmeye başladığını söyledi. Zolan,”Şükürler olsun ki verdiğimiz sözü tutarak, inşaatını bir yıldan daha kısa bir süre tamamladık. İnşallah yeni dönemde de sizlerle birlikte olacak ve hizmet destanımızı sizlerle birlikte yazmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

denizli-kaya-yapi-ekonomi-bakani-nihat-zeybekci-ic

ZEYBEKCİ’DEN KAYA’YA TEŞEKKÜR
Projeden övgüyle söz eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de belediye başkanlığı yaptığı dönemde büyük hayaller kurduklarını, Sevindik Vadi Park projesinin de bunlardan birisi olduğunu, “büyük köy” örneği Denizli’yi imrenilir hale getirdiklerini söyledi. Zeybekci, projenin yapımında emeği geçenlere ve müteahhit firma sahibi Emin Kaya’ya da teşekkür etti.

denizli-kaya-yapi-sevindik-parki-ic-2

PARKTA NELER VAR?
Sevindik Vadi Parkı, 92 bin metrekare içinde yer alan sosyal, kültürel ve spor alanları ile bölgenin çehresini değiştirdi. Sevindik Vadi Parkı’nda bulunan giriş meydanı, yaprak bitki gösteri alanı, kafeterya, seyir terasları, tarih bahçesi, mini golf alanı, spor ve paintball alanı gibi çok sayıda tesis ile ziyaretçilerine farklı alternatifler sunuyor.

denizli-kaya-yapi-sevindik-parki-ic-1

Özellikle çocuklar için uygulanan oyun treni, paten pisti, tırmanma oyun alanları, jimnastik platformu gibi yapılarla eğlenceli bir şekilde vakit geçirilen parkta; ayrıca koşu, yürüyüş ve bisiklet parkuru, dinlenme alanları, şelale ve otopark alanları da yer alıyor. Sevindik Vadi Parkı, misafirlerine sosyal, kültürel ve spor alanları gibi farklı seçenekler sunarken, ziyaretçiler aynı zamanda parkın yeşil alanları sayesinde doğa ile baş başa kalma imkanına sahip oluyor.

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu