REKLAMI GEÇ

Şiddetli rüzgar Denizlililere zor anlar yaşattı

Şiddetli rüzgar Denizlililere zor anlar yaşattı

Denizlililer, zaman zaman saatteki hızı 56 kilometreye ulaşan şiddetti rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı yerlerde rüzgarın şiddetine dayanamayan ağaçlar devrildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2014 Çarşamba, 20:13

Öğle saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar, zaman zaman etkisini arttırdı. Saatteki hızı 56 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle bazı ağaçlar devrildi, bazıları ise gövdesinden kırıldı. Bazı evlerin de sıvaları düştü.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yön tabelaları ve trafik levhaları devrildi. Rüzgar, yaklaşık 1 saat etkili oldu.

Rüzgarın şiddetli bir şekilde estiği anlarda evlerinden çıkanlar ise zor anlar yaşadı. Vatandaşlar, rüzgarın etkisiyle çatılardan düşecek parçaların ve devrilen levhaların kendilerine zarar vermemesi için hayli dikkatli davrandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Temmuz 2025 Cumartesi 22 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 42Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 26 41Sıcak