Şiddetli yağış geliyor

Yurdu Marmara’dan başlamak üzere etkisi altına alan ve Trakya’da su baskınlarına sebep olan şiddetli yağış, bugün Denizli’de de etkili olacak. Uzmanlar yağış konusunda vatandaşları uyarıyor.
/ DENİZLİHABER / 8 Eylül 2009 Salı, 10:12
Denizli-Burdur-Ispart üçgeni şiddetli yağışların tehditinde. Dün Trakya ve Marmara’da başlayan ve su baskınlarına neden olan yağış bugün tüm iç egeyi etkisi altına alacak. Meteoroloji bilgilerine göre, yağışlar özellikle Denizli’de de şiddetini gösterecek. Hava sıcaklarını 4 ila 6 derece arasında düşürecek olan yağışların, tarımsal alanlarda da olumsuz etkileri olabileceği konusunda uyarılar var.
Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları sel ve su baskınları konusunda uyarıyor. Yağışlar etkisi azalsa da yarın da sürecek. Perşembe günü yerini kapalı ve parçalı bulutlu bir havaya bırakacak olan yağışlı hava, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri de sürecek. Pazartesi günü ülkenin kuzeyi ve doğusuna kayacak olan yağışlı havanın ardından Denizli’yi haftanın ilk gününde parçalı bulutlu ve kapalı bir hava bekliyor.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
15 Mayıs 2025 Perşembe | 11 | 27 | Az Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 14 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 30 | Parçalı Bulutlu |
18 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 29 | Çok Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 30 | Az Bulutlu |