REKLAMI GEÇ

Soğuğa kaçan hamsi, tüketicisinin cebini soğuttu

Soğuğa kaçan hamsi, tüketicisinin cebini soğuttu

Hafta sonunda balık ziyafeti çekmek isteyenler, tezgahlardaki balık fiyatlarını görünce şok oldu. En fazla tüketilen hamsi 20 ile 25 lira arasında fiyatlandırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2019 Pazar, 16:27

Balık tezgahlarındaki fiyatlar Denizli’de hafta sonunu balık ziyafeti yaparak geçirecekleri hayal kırıklığına uğrattı. Fiyatı nedeniyle en fazla tercih edilen balıklardan olan hamsinin fiyatı sezonun en yükseğini gördü. Ilıyan hava ile deniz suyunun ısınmasıyla daha soğuk bölgeye kaçan hamsi, tüketicisinin de cebini soğuttu.

Hafta sonları balık tezgahlarının hınca hınç dolduğu Denizli Balık Pazarı’nda, hamsi tüketicilerinden, boş dönenlerde oldu. Balıkçılar ise hamsiden para kazanmadıklarını, tezgahta görülsün diye getirdiklerini belirterek, “Hamsinin fiyatı Karadeniz’de bile 20 lira. Hamsi soğuğu sever. Deniz suyu biraz ılıdı mı, hamsi kaçar, fiyatı artar” dediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Mayıs 2025 Cuma 14 32Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2025 Cumartesi 16 29Çok Bulutlu
18 Mayıs 2025 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 16 31Az Bulutlu