REKLAMI GEÇ

Son iftar sofrası İlbade’de kuruldu

Son iftar sofrası İlbade’de kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar yemeklerinin sonuncusu Merkezefendi’nin İlbade Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2016 Pazartesi, 15:45

Ramazan ayı sona ererken, Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofralarından sonuncusu İlbade Mahallesi’nde kuruldu. Yemeğe katılan mahalle sakinleriyle tek tek selamlaşan ve iftarını onlarla birlikte açan Başkan Zolan, “Her ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz mahalle iftarlarımız bu yıl da güzelliklerle yaşandı. Bu ramazan ayında finali İlbade’de yaptık. İlbade, Denizli kurulduğundan beri var olan tarihi bir mahallemiz. Buranın en büyük sorunu alt yapıydı. Alt yapıyı baştan aşağıya yeniledik. Çok şükür eylül sonunda tamamlayacağız. Sonrasında da sıfırdan üst yapı inşa edeceğiz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BAYRAMDA DA ÇALIŞACAK
Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bayramda da hizmet vereceğini belirten Zolan, “Denizli genelinde 52 noktada itfaiyeci arkadaşlarım nöbette olacaklar. Zabıtamız, DESKİ’deki su ve kanalizasyon arızası ekipleri, mezarlık ve cenaze ekiplerimiz yine nöbette olacaklar. Vatandaşlarımız ihtiyaç duyduklarında 153’ü arayabilirler. Arkadaşlarımız bayram yapmayacak. 1 milyon vatandaşımızın güzel bir bayram geçirmesi için seferber olacaklar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu