REKLAMI GEÇ

“Söz Denizli’de”

“Söz Denizli’de”

EfG Araştırma, facebook sosyal medya uygulaması üzerinden Denizli’de yaşayan kullanıcıların oluşturduğu “Söz Denizli’de” grubunun katılımıyla her hafta farklı konularda anket çalışması gerçekleştiriyor. Denizlihaber.com’da yayınlanacak olan anket çalışmalarının ilkini “Pamukkale Giriş Ücreti Kaç Lira Olmalıdır?” anket çalışması oluşturdu. Katılımcıların yüzde 59,6’sı giriş ücretinin 5 TL olmasını istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2014 Çarşamba, 13:49

EfG Araştırma, her hafta kenti ilgilendiren bir konuda anket yapacak. Bu anketler Denizlihabercom’dan da yayınlanacak. Amaç,kenti ilgilendiren konularda kamuoyunun görüşlerinin yetkililere ulaşmasını sağlamak. EfG Araştırma yöneticisi İlker Özmen, “Söz Denizli’de” grubunun; spordan sağlığa, pazarlamadan satışa, politikadan iletişime ve daha birçok farklı konuda Denizli’nin sesini “karar alıcılara” ulaştırma amacıyla kurulan bir araştırma platformu olduğunu belirtti.

ANKETE KATILANLARA ÖDÜL
Her hafta “Söz Denizli’de grubunda yayınlanacak “Haftanın Anketi’ni” yanıtlayanlar arasından 2 kişinin 2’şer kişilik tiyatro bileti kazanacağını belirten Özmen, ikinci hafta sorusunun “Denizli Toplu Taşıma Sistemi” ile ilgili olacağını ifade etti.
“Siz de ‘Söz Denizli’de’ grubunda yayınlanan “Haftanın Anketi’ne” katılarak, görüşlerinizi paylaşabilir ve cevaplarınız ile katkıda bulunabilirsiniz” diyen Özmen, grubun ilk çalışması olan Pamukkale Giriş Ücreti anketi sonuçlarını denizlihaber.com okuyucuları ile paylaştı.

“PAMUKKALE GİRİŞ ÜCRETİ 5 TL OLMALI”
Kullanıcılara yöneltilen “Pamukkale’ye giriş ücreti kaç lira olmalıdır?” sorusunu cevaplandıran 151 kişiden yüzde 59,6’sından “5 TL olmalı” cevabı aldıklarını açıklayan Özmen, katılımcıların yüzde 21,9’unun ise bu soruya “Ücretsiz olmalı” yanıtı verdiğini belirtti. “Haftada Bir Gün Ücretsiz Olmalı” seçeneğini işaretleyenlerin oranı ise yüzde 8.6.

KİM NE DEDİ?
Söz Denizli’de grubunda yayınlanan ankete, katılımcılar yorumda da bulunabiliyor. Pamukkale giriş ücretleri ile ilgili yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

Fatma Derin Karaaslan: 5 TL. olmalı. Mehmet Karabulut: Denizli’de oturanlara 5 TL. olmalı. Pınar Özleyen: 5 TL. olursa talep çok olur. TC İbrahim İldam: 5 TL. iyidir. Vildan Pekdemir: Bence de sadece 5 TL. olmalı. Ibrahim Pekenti: Bence 5 TL. olsun, temizlik giderleri vs karşılanması için. Nail Öztürk: Nüfus cüzdanında nüfusa kayıtlı olduğu yer Denizli yazanlar için giriş 5 TL. olmalı. B. Tamer Baysal: Dünya harikası yerine belli bir ücret olmalı.. Benim 25 senem geçti Denizli’de, çok hoyrat davranıldı, bir miktar ücret alınmalı ve çevre için kullanılmalı. TC Funda Alpaslan: Tabii ki de ücretsiz olmalı, neden kendi şehrimizdeki bir doğa güzelliğini görmek için rakam ödemek zorunda kalalım ki? Zaten bu tarz durumlar için yeterince vergi vermiyor muyuz?  Zafer Bakırsoy: Pamukkale Denizlililer’e ücretsiz olmalı, yerli ya da yabancı turistlerden ücret alınmalı. Coşkun Aslan:Denizlililer’e Hatta Türkiyelilere Ücretsiz Olmalı. Ahmet Varol: Denizli ikametli olanlara ücretsiz olmalı…

Yorumlar

Ali Akturk   -  Bağlantı 22 Ekim 2014, 22:35

Sevgili Denizlililer ören yerlerinin fiyatlarını T.C.Kultur ve Turizm bakanlığı DÖSİM yönetim kurulu bir yıl önceden belirler Nisan AYI BAŞINDA turizm haftasından önce her yıl uygular.öyle biz koca Denizli’ler istedi diye fiyatlar da düşmez.uyanın…

bülent eren   -  Bağlantı 22 Ekim 2014, 21:28

5 tl zannedersem iyidir birde bizim gibi istanbulda yaşayanlar için hızlı tiren şart ama ne yazıkki bi denizliye yok hızlı tren bunlarıda dile getirmemiz lazım istanbula gelen turistlere denizlimiz için daha iyi bir tanıtım olur lütfen bunlarıda dil

necati   -  Bağlantı 22 Ekim 2014, 17:05

ücretsiz olmamalı, yoksa talan olur o güzellikler.İstanbudaki küçücük galata kulesine bile giriş geçen senelerde yanılmıyorsam 20 tl idi. Pamukkale için ise biz Denizlililere uygun bir fiyat uygulamasını destekliyorum. 5 tl uygun olur bence.

Volkan   -  Bağlantı 22 Ekim 2014, 15:45

Anketler denizlihaber.com’dan yapılsa daha iyi olmaz mı?Buranın tıklanma sayısı o sayfadan daha fazladır…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu