REKLAMI GEÇ

Sümer Mahallesi’nde Mahalle Meclisi kuruldu

Sümer Mahallesi’nde Mahalle Meclisi kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından başlatılan ve her geçen yıl büyüyen Benim Mahallem projesi kapsamında Sümer Mahallesi’nde de Mahalle Meclisi kuruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2019 Cuma, 15:03

Denizli Büyükşehir Belediyesinin mahalle ölçeğinde yönetim birimi oluşturarak, karar süreçlerine halkın katılımının sağlanması ve mahallenin ortak ihtiyaçlarının belirlenerek, mahallenin yaşam kalitesinin geliştirilmesi amacıyla hayata geçirdiği “Benim Mahallem” projesine Sümer Mahallesi de katıldı.

Sümer Mahallesi’nde yapılan proje tanıtım toplantısına Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Sümer Mahalle Muhtarı Turgay Dedek, Kent Konseyi Meclisi yürütme kurulu üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinin çalışmaları hakkında bilgi veren Değirmenci, Kent Konseyi’nin eğitim, sağlık, kültür ve sanat alanlarında hizmet verdiğini söyledi.

“HER MECLİSİMİZİN AYRI ÇALIŞMA GRUPLARI VAR”
Çizdikleri yol haritası ile Kent Konseyini mahalle ölçeğine indirerek Mahalle Meclisleri kurmayı amaçladıklarını anlatan Değirmenci, “Demokrasilerin en kılcal damarlarının işlediği birim olan mahallelerimizde yapılacak tüm çalışmalara mahalle sakinlerimiz de dahil olsun istedik. Sümer Mahallesi’nde yaşayan gençlerimiz, çocuklarımız, engellilerimiz ve kadınlarımız bu meclisin doğal üyesidir. Her meclisimizin ayrı çalışma grupları var. Mahalle Meclislerindeki amacımız sizlerin bize gelmesi değil bizlerin sizin ayağınıza gelerek sorun, ihtiyaç ve taleplerinizi karşılamak adına çalışmalar yapmaktır” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR’İN TESCİLLİ PROJESİ BENİM MAHALLEM
Değirmenci, konuşmasını şöyle tamamladı: “Başlattığımız bu projeye herkesin sahip çıkması adına Benim Mahallem ismini verdik. Denizli Büyükşehir Belediyesinin tescilli projesi olan Benim Mahallem projemiz kurulan Mahalle Meclisleri ile büyümeye ve başarılı çalışmalar yapmaya devam edecektir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu