REKLAMI GEÇ

Sürücü cami avlusunu yola çevirdi

Sürücü cami avlusunu yola çevirdi

Merkezefendi’nin Altıntop Mahallesi’nde, taşıt trafiğine kapalı sokaktan otomobiliyle gelip, Çaybaşı Camisi’nin avlusunu yol olarak kullanıp Çaybaşı Caddesi’ne çıkan sürücü, görenlere “trafik kuralı da neymiş” dedirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2016 Pazartesi, 11:02

Denizli’de “yaya kaldırımına araç parkı, tek yön kuralına uymama, trafiğe kapalı alanlara araçla girmek” en fazla ihlal edilen trafik kuralları arasında yer alıyor. Bunun örneğine hemen her cadde ve sokakta rastlamak mümkün. Ancak, bu sabah Altıntop Mahallesi’nde bayan bir sürücü, görenlere “bu kadarına da pes” dedirten bir ihlale imza attı.

Altıntop Mahallesi 834 Sokak’tan 20 AE 147 plakalı otomobiliyle gelen sürücü, yayalara aldırmadan Çaybaşı Camisi’nin avlusuna girdi. Şaşkın bakışlara aldırmadan da yoluna devam edip Çaybaşı Caddesi’ne çıktı ve gözden kayboldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Temmuz 2025 Cuma 20 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 23 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 42Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 42Sıcak