REKLAMI GEÇ

Tarihi un fabrikası Kent Konseyi’ni ağırladı

Tarihi un fabrikası Kent Konseyi’ni ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısı Denizli’nin tarihini yansıtan değerlerden biri olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nda gerçekleştirildi. Toplantının konuğu olan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2015 Salı, 10:22

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri mart ayı toplantısını Denizli’nin tarihi değerlerinden biri olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nda gerçekleştirdi. Toplantıya Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Aydın, Engelliler Meclisi Başkanı Ayten Bahtiyar, Gençlik Meclisi Başkanı Zeynep Karakoç, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ragıb Çelik, Esnaf Odası temsilcisi Saim Sücüllü ve konuk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, aylık yürütme kurulu toplantılarını Denizli’nin geçmişini ve kültürünü yansıtan mekanlarda yapmaya devam ettiklerini belirterek, “Mart ayı toplantımızı talihsiz bir yangın sonucu kullanılmaz hale gelen ve daha sonra Belediyemiz tarafından restore edilip Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı olarak halkımızın hizmetine sunduğumuz Külahçıoğlu Un Fabrikası’nda yapıyoruz. Kent Konseyi olarak tarihi evlerimize ve kültürümüze sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇEVRE İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
Toplantıya konuk olarak katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Kapukıran ise, büyükşehir olmadan önce il merkezinde temizlik ve çöp toplama işinin tamamen Denizli Belediyesi’nde olduğunu söyledi. Büyükşehir yapılanması ile birlikte çöp toplama, temizlik gibi işlerin artık ilçe belediyeleritarafından yapılmaya başlandığını kaydeden Kapukıran, “Biz ise ana arterlerimizin bakım ve temizliğini yapıyoruz. Ayrıca atıklarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Evsel atıklar,bitkisel atık yağlar, pil atıkları, hafriyat atıkları gibi 8 farklı atık grubunda çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Kapukıran, atık piller ve atık yağlar için çeşitli projeleri hayata geçip başarılı sonuçlar elde ettiklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu