REKLAMI GEÇ

Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Tavas Mesireliği hizmete girdi

Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Tavas Mesireliği hizmete girdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Tavas’a kazandırdığı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Tavas Mesireliği törenle açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2018 Cuma, 12:36

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Tavas’ta tamamladığı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Tavas Mesireliği açılış töreni iftar programında yapıldı.

Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi önünde düzenlenen iftar programına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın büyük gayretleriyle Tavas’ın bir başka güzel olduğunu söyledi. Başkan Akyol, “Tavas bugün Sayın Bakanımızın teşrifleriyle, havasıyla, temasıyla, hizmetleriyle, spor kompleksiyle, kent ormanıyla, siz güzel insanları ve bu güzel iftarıyla çok daha güzel” diye konuştu.

“DEVASA SPOR KOMPLEKSİ TAVASIMIZA YAKIŞTI”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, Tavas’a kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi, Tavas Mesireliği ve daha birçok hizmet kazandırdıklarını söyledi.

Başkan Osman Zolan, “Allah’ıma hamdolsun, hayal ettik. Tavasımızın böyle bir kapalı yüzme havuzu olsun. Spor tesisleri olsun, halı sahasıyla, tenis kortlarıyla, badminton sahasıyla, basketbol sahasıyla, artık Tavas’ta spor yapmayla ilgili tesis eksikliği olmasın istedik. Burası devasa spor kompleksi haline geldi. Tavasımıza yakıştı. Söz verdik, sözümüzü yerine getirdik. Ayrı bir güzellik Tavasımızın mesireliği, kent ormanını düzenledik. Orası da inşallah sizlerin dinlenme yeri olacak. Orada nefes alacağız” dedi.

“HİZMET ÜRETTİK, LAF ÜRETMEDİK”
Tavas’ın kendisi için çok özel olduğunu vurgulayan Başkan Zolan “Tavas bizim için başka. Ecdadımızın olduğu yer. Köklerimizin olduğu yer. Tavas bizim doğduğumuz yer” dedi. Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Allah’ım Tavasımızın güzelliğini artırsın. Hep daha ileriye götürsün. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Tavasımız bu tesislerle daha güzel daha mutlu olsun. Bunun ötesinde birçok tesislerimiz daha var. Arıtma tesisi bitmek üzere, altyapısıyla, üst yapısıyla, katı atık bertaraf tesisiyle; Büyükşehir olduktan sonra her köy ve her mahallemizde dokunmadık yer bırakmadık. Hizmet ürettik, laf üretmedik.”

Desteklerinden ötürü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye teşekkür eden Başkan Zolan, “Tavas’ın evladı her daim bizi her zaman cesaretlendirdi, destek oldu, sahip çıktı. Tavasımıza, Denizlimize sahip çıktı. Ben de kendisine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzelliklerin üzerine güzellik koymaya devam edeceğiz. Denizlimizi dünya kenti yapma yolunda gayretlerimiz sürecek. Vakit Tavas vakti, vakit Denizli vakti, vakit Türkiye vakti. Durmak yok yola devam, hep beraber koşmaya devam diyorum” dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de vatandaşlara seslendi.

Konuşmanın ardından Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Tavas Mesireliği dualarla açıldı. Başkan Zolan ve beraberindekiler açılışı yapılan tesisleri inceledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu