TBB Başkanı Feyzioğlu 17 Mayıs’ta Denizli’de

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, konferans vermek üzere 17 Mayıs Cumartesi günü Denizli’de olacak.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2014 Salı, 09:19
Türkiye’de hukuki alanda yaşanan problemleri sık sık dile getiren, Ergenekon ve Balyoz davaları sanıklarının adil yargılanma istemleriyle ilgili süreçte girişimlerde bulunan, son olarak da Danıştay’ın kuruluş yıldönümü törenindeki konuşmasına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tepki göstermesiyle bir kez daha dikkatleri üzerinde toplayan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Denizli’de “Demokrasi ve Hukuk” konulu konferans verecek.
Eğitim-İş Denizli Şubesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi işbirliğiyle düzenlenen konferans, 17 Mayıs Cumartesi günü Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Feyzioğlu’nun demokrasi ve hukuk konusunda son dönemde yaşananları değerlendirmesi beklenen konferansın başlama saati 20.00 olarak açıklandı.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 16 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 20 | 35 | Sıcak |
23 Mayıs 2025 Cuma | 20 | 35 | Sıcak |