REKLAMI GEÇ

Teleferik seçim döneminin en çok konuşulanlarından oldu

Teleferik seçim döneminin en çok konuşulanlarından oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Bağbaşı Yaylası’na yaptırdığı teleferik hattı, 1 Kasım’da yapılan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne damgasını vuran tesis ve projelerden oldu. Teleferiğe binmek için kilometrelerce kuyruk oluşturan Denizlililer, erken seçim virajında partilerin vaadleri kadar bu projeyi de konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2015 Salı, 09:41

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, kendi döneminde gerçekleştirdiği ve önemsediği projeler arasında ön sıralarda bulunan Bağbaşı Yaylası Teleferik projesi, kısa bir süre önce bitirilerek hatta deneme seferleriyle birlikte yolcu taşınmasına kısa bir süre önce başlandı.

İlk bir ay ücretsiz yararlanılacak bu seferler için Denizlililer, Bağbaşı’na akın etti. Seçim öncesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatilinin hafta sonu ile birleştirilerek dört güne çıkarılması, teleferik yolculuğunu gözde hale getirdi.

Çeşitli meslek gruplarından topluca binişlerin yanı sıra, Denizli halkı da teleferikle Bağbaşı Yaylası’na çıkabilmek için otobüs, minibüs ve özel araçlarıyla bölgeye geldi. Bu nedenle de çıkış istasyonunun bulunduğu yerde kilometrelerce uzayan kuyruk oluştu.

Bağbaşı Yaylası’na çıkarken teleferik kabinlerinden kuşbakışı kenti gözlemleyen Denizlililer, “Bu kente yakıştı. Büyükşehir Belediyesi’nin son dönemdeki en prestijli proje ve yatırımlarından birisi.” Derken, bazıları da “Tesisin bu denli ilgi çekmesi ve görmek için bölgeye gelinmesi kuşkusuz AK Parti’nin hanesine seçim kazancı olarak yazıldı” yorumlarını yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Mayıs 2025 Cuma 14 32Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2025 Cumartesi 16 29Çok Bulutlu
18 Mayıs 2025 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 16 31Az Bulutlu